Yeni Hükümet Konağı için süreç devam ediyor

Gümrük Müdürlüğü ile Otogar arasına yapılması planlanan yeni Hükümet Konağı hakkında bilgi veren Çerkezköy kaymakamı Metin Kubilay, “Amacımız yeni yapılacak olan Hükümet Konağı ile vatandaşımız işlem yaptırmaya geldiği zaman beklemeden hızlı bir şekilde işlerini hallederek memnun bir şekilde ayrılmasıdır. Yapmış olduğumuz yazışmalar sayesinde süreci başlattık ve en kısa süre içinde çalışmaların başlamasını umut ediyoruz. Çerkezköy için kalıcı bir eser olacak” dedi.

Yeni Hükümet Konağı için süreç devam ediyor
21 Ağustos 2014 Perşembe 07:33

YAZIŞMALARIMIZI YAPARAK SÜRECİ BAŞLATTIK
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Gümrük Müdürlüğü ile yeni Otogar arasında yapılması planlanan Hükümet Konağı ile ilgili yaptığı açıklamada, “15 Ağustos tarihinde göreve başladım ve 21 Ağustos tarihinde Hükümet Konağı ile ilgili süreci başlattık. İlçemizin geleceğine katkıda bulunmak adına böylesine güzel bir projeye imza atmayı isterim ve bu çalışma ilçenin geleceğiyle ilgili bir projedir. Gerekli yazışmalarımızı yaparak süreci başlattık” diye konuştu.
KALICI ESERİN YAPILMASI GEREKİYOR
Yeni hükümet konağıyla ilgili olarak 3 Ocak tarihinde Çerkezköy Belediyesine yazı yazdıklarının altını çizen Kaymakam Kubilay, “yazdığımız yazı ile arsayı talep ettik ve uygun bir arsa olduğuna dair Şubat ayında bize yazı geldi. Süreç devam ediyor ve resmiyeti başlatmış olduk. O alanı istiyoruz. Kızılpınar ve Veliköy’de Çerkezköy’e bağlanınca yeni yapılacak olan Hükümet konağının yeri de uygun bir nokta olacak. Her şeye cevap verilmesi ve vatandaşlarımızın seri bir şekilde hizmet alabilmeleri adına böyle bir kalıcı eserin yapılması gerekiyor” dedi.
SÜRECİ BAŞLATMAK BİZLER İÇİN MUTLULUK VERİCİ
Mevcut Hükümet Konağı alanının şimdilik yeterli olmadığını ifade eden Kaymakam Metin Kubilay, “Amacımız yeni yapılacak olan Hükümet Konağı ile vatandaşımız işlem yaptırmaya geldiği zaman beklemeden hızlı bir şekilde işlerini hallederek memnun bir şekilde ayrılmasıdır. İstediğimiz alanda plan değişikliği yapılarak resmi alana dönüştürülmesi lazım. Bu bir süreç, önemli olan bunu başlatmaktı ve bunu da gerçekleştirmiş olduk” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.