Yeni Hükümet Konağı'ndaki Çalışmaları İnceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ile birlikte Yeni Hükümet Konağı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yeni Hükümet Konağı'ndaki Çalışmaları İnceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Nisan 2020 Cumartesi 11:25


Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde yapımı süren Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar devam ediyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ile birlikte Yeni Hükümet Konağı'nda devam eden çalışmaları inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
ŞEHRİMİZİ EMİN ADIMLARLA GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kaymakamımız Sayın Bülent Hamitoğlu ile birlikte Yeni Hükümet Konağı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Bir taraftan koronavirüs salgını ile mücadele ederken diğer taraftan da şehrimizi emin adımlarla geleceğe hazırlıyoruz.Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz, salgına karşı milletçe mücadele ettiğimiz bu günlerde, halkımızın güvenliği ve sağlığı için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.