Yeter artık park etmeyin!

Çerkezköy Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, engellilerin sokak da daha iyi hareket edebilmeleri için ellerinden geleni yapmaya devam ederken, yapılan tüm müdahalelere rağmen duyarsız sürücüler uyarıları dikkate almayarak engellilerin kullanması için yapılan rampaları işgal etmeye devam ediyorlar

Yeter artık park etmeyin!
19 Mayıs 2015 Salı 18:21

 RAMPALARA ARAÇ ENGELİ

Engellilerin ve bir kısım yaşlı insanların şehirsel ve mimari çevrelerde rahat edebilmelerine ve hayata daha kolay katılabilmelerine yardımcı olacak rampaların önleri araçlarla dolmaya devam ediyor. Park yeri bulmada zorluk çeken sürücüler engelli rampalarını kapatınca engelli vatandaşlar “Kısıtlı alanlarımızı işgal etmeyin” diyerek isyan ediyorlar.. Engelli vatandaşlar şikayetlerini şöyle dile getiriyor; "Bizlerin daha kolay hareket edebilmesi için hazırlanan engelli rampaları  park etmek isteyen ve park yeri bulamayan araçların alanı oldu. Bazı duyarsız vatandaşlar bu rampaların önüne otomobillerini park ediyor ve bu yüzden engelli araçları rampaları kullanamıyor. Engelliler için ayrılan kısıtlı alanları keyfi için kullanan sürücülere ağır cezalar verilmesini istiyoruz"

DUYARLI OLMAYA DAVET ETTİLER

Bizler engelli oğlumuzdan dolayı kaldırımlarda yürüyemiyoruz. Bizim için yapılan rampalar ne yazık ki insanlar yüzünden işgal ediliyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ile Çerkezköy Belediyesi trafik ekipleri bizlere her zaman yardımcı oluyorlar. Bir telefon açtığımızda hemen gelip sorunu çözüyorlar. Araç şoförlerini ve park ettiği esnada etrafta olan vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Park ettikleri anda rica edip rampaların önünden araçlarını çekmeleri gerektiğini söylemelerini istiyoruz" dediler.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ersoy ulubey - 9 yıl önce
iyi kardeşim neden hep suçlunun plakası - yüzü kapatılır açında millet terbiyesizleri bilsin insanlarda ona göre davransı..
Avatar
vedat - 9 yıl önce @ersoy ulubey
haklısın