Yeter'den Bayhan'a veda ziyareti

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından Hilvan Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Muti Yeter, Kaymakam Ayhan Bayhan'a veda ziyaretinde bulundu.

Yeter'den Bayhan'a veda ziyareti
07 Temmuz 2011 Perşembe 00:00

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 2011 Yılı İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Çerkezköy'den Hilvan Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Cumhuriyet Savcısı Muti Yeter, ayrılık hazırlıklarına başladı. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan'ı makamında ziyaret eden Savcı Yeter, Kaymakam Bayhan'a veda etti.
Yaklaşık 3 yıldan beri Çerkezköy'de görev yapan Cumhuriyet Savcısı Muti Yeter, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Çerkezköy'den Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'ne atanmıştı. Atamaların ardından ayrılık hazırlıklarına başlayan Muti Yeter, ilk olarak Kaymakam Ayhan Bayhan'a veda etti. Bayhan'ı makamında ziyaret eden Savcı Yeter, birkaç gün içinde Çerkezköy'den ayrılacak.
Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Çerkezköy Adliyesi Cumhuriyet Savcıları'ndan Murat Kaçan'da, Yargıtay Tetkik Hakimliği'ne atanmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.