Yıldız Kızlar yarı finalde mücadele edecek

Nurullah Narin Ortaokulu Yıldız Kızlar Basketbol takımı yarı final müsabakalarında mücadele etmek üzere Sakarya’ya hareket etti

Yıldız Kızlar yarı finalde mücadele edecek
16 Nisan 2015 Perşembe 18:29

 YARI FİNAL MÜSABAKALARINDA MÜCADELE EDECEKLER

Nurullah Narin Ortaokulu Yıldız Kızlar Basketbol takımı yarı final müsabakalarına çıkacak. Nurullah Narin Ortaokulunda yapılan programda Sakarya’da İlçemizi temsil edecek Yıldız Kızlar Basketbol takımı öğretmenleri ve antrenörleriyle bir araya geldi.

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ

Düzenlenen Şampiyonada Yarı Final müsabakalarına katılacak olan Yıldız Kızlar Basketbol takımı kadrosunda şu isimler yer alıyor; Sema Tali, Melisa Yağmur, Yağmur Gizem Anıl, Ezgi Avcı, Ceren Tekin, Burcu Önder, Selinay Taş, Sena Eren ve Buse Başak. Takım antrenörü Ercan Çete, yaptığı açıklamada, “Bu takımda emeği olan ve bu turnuvalara katılmamıza yardımcı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çerkezköy’de spor kültürünü yaymak istiyoruz. 4 grup 32 takım var. Finallere her grubu ilk iki sırasında tamamlayan ekip çıkacak. Bizde Finale çıkmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.