YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi.

YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi
29 Haziran 2018 Cuma 13:58

Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nin bilgisayar sınıfı ve kütüphanesinde YKS’ye hazırlanan öğrencileri ziyaret eden ve hafta sonu yapılacak olan sınavlarda başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl yaklaşık 2.3 milyon adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına girecek tüm genç kardeşlerime üstün başarılar diliyorum. İnşallah hepsinin sınavları güzel geçer ve hayalini kurdukları üniversitelerde okuma imkanı bulurlar” dedi.
 
HEPİNİZE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM
Çerkezköy Belediyesi olarak Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde kütüphane ve bilgisayar sınıfı oluşturduklarını ve internet erişimi sağladıklarını belirten Başkan Akay, “Sizler sınavlara burada hazırlandınız, kendinizi geliştirme imkanı buldunuz. İnşallah sınavda emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allah hepinize zihin açıklığı versin, sınavda hepinize üstün başarılar diliyorum” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Sınava katılacak gençler de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde kendilerine böyle bir imkanı sağladığı için teşekkür ederek, “Burada internetten test çözme, konu çalışma imkanı bulduk. Kütüphanenin kitaplarından yararlandık. Bizlere oldukça katkı sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.