Yok artık! Pişkinliğin bu kadarı

Kaldırımlardaki tekerlekli sandalye rampalarına park ederek engellilerin haklarını gasp eden araç sürücüleri tepki toplamaya devam ediyor. Duyarsız bir vatandaş Öztrak caddesi Biryol sokak girişinde bulunan engelli rampasının önünü kapatmaktan ziyade komple kaldırıma çıkması büyük şaşkınlık yarattı

Yok artık! Pişkinliğin bu kadarı
23 Ağustos 2015 Pazar 13:28

PİŞKİNLİĞİ PES DEDİRTTİ

Öztrak Caddesi’nde kaldırım köşesinde bulunan tekerlekli sandalye rampasına park edilmiş halde bulunan araç, engelli vatandaşların yanı sıra çevre esnafı da çileden çıkarttı. Duyarsız sürücü engelli rampanın girişini kapatmasının yanı sıra büyük bir pişkinlik örneği sergileyerek aracını komple kaldırımın üzerine park ederek hiçbir şey olmamış gibi çekip gitti.

HERKES ARACINI İSTEDİĞİ GİBİ PARK EDİYOR

Yetkililere seslenen vatandaşlar, “engelli rampalarını kapatacak şekilde park eden araçlara ceza kesilmesini istiyoruz. Bugüne kadar defalarca söylememize rağmen dikkat eden olmadı. Buradan yetkililere rica ediyoruz. Engelli rampasını kapatan sürücülerin araçlarına ceza kesilsin. Trafik polisleri denetim yapmıyor. Kimse bir şey demediği için çok rahat bir şekilde her isteyen sürücü boş bulduğu her yere park yapıyor. Belki birkaç ceza yerlerse bu sorumsuzluktan vazgeçerler" açıklamasında bulundular.

ASIL ENGELLİ KİM

Objektiflerimize yansıyan karenin ardından akıllara gelen ilk soru ise, asıl engellinin kim olduğu oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.