Yol çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Fatih Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde başlattığı demirli beton yol ve beton kaldırım çalışmaları devam ediyor

Yol çalışmaları devam ediyor
03 Ekim 2016 Pazartesi 10:27

Fatih Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde devam eden demirli beton yol ve beton kaldırım yapımı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fatih Mahallemizde bulunan Mensur Sokak’ta 1050 metrekarelik demirli beton yol çalışmasını tamamladık. Ayrıca yeni açılan Devlet Hastanemizin Acil Servisi’ne giden Nadide Sokak’ta yol genişletme ve beton kaldırım yapımı çalışmasını gerçekleştirdik. Nadide Sokak’taki yol 3 metre genişletildi ve 1.5 metrede beton kaldırım yapılarak yayaların ve Acil Servise giden araçların daha kolay ulaşması sağlandı” dedi.



HASTANE ETRAFINDA LİNK HATTI OLUŞTURULACAK



Önümüzdeki günlerde Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’nin solundan Fatih Mahallesi’ne çıkacak bir yol da yapmayı planladıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Otobanın kenarından açılacak yeni yolu Fatih Mahallesi ile birleştirerek, Devlet Hastanemizin etrafındaki yol ağını tamamlayacağız. Gerek yaya, gerekse de araç ile Devlet Hastanesi etrafında rahatlıkla link atılabilecek” deyi konuştu.



ÇAYIR VE YAZGAN SOKAK DEMİRLİ BETON YOL YAPILACAK



İstasyon Mahallesi Çayır Sokağı Güler Sokağa bağlamak için çalışmalara başladıklarını ve şuanda hafriyat alımının yapıldığını kaydeden Başkan Vahap Akay, “Hafriyat alınıp yol ortaya çıktıktan sonra, Çayır ve Yazgan Sokaklar demirli beton yol ile kaplanıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.