Yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yol yapım ve bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

Yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor
16 Kasım 2017 Perşembe 13:55

YAYA KALDIRIMLARI YENİLENİYOR
İlçe genelinde devam eden yol çalışmalarda İnönü Mahallesi Sinem Sokak’ta beton yol çalışması, İstiklal Caddesi’nde ise yol bakım ve onarım  çalışmaları ve yaya kaldırımlarında yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu caddelerde bir kısmının yaya kaldırımları tamamen yenileniyor.
İLÇEMİZDEKİ YOLLARI YENİLEYECEĞİZ
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklımızda alt yapısı tamamlanan belediyemiz sorumluluğundaki cadde ve sokaklarımızda kapsamlı bir sıcak asfalt yol yapım çalışmaları yaparak ilçemizdeki yollarımızı yenileyeceğiz ve bakım onarım  çalışmalarımız  da aralıksız olarak kentimiz  genelinde devam edecek. 2018 yılında kentimiz genelinde alt yapısı biten belediyemiz sorumluluğundaki tüm cadde ve sokaklarımızı sıcak asfalt çalışmaları yapacağız.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.