Yönetim 10 kişiye çıkarıldı

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği 1. Olağanüstü kongresini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Yapılan olağanüstü kongrede mevcut Başkan Enver Bayram yeniden Dernek Başkanlığına seçilmiş ve 7 kişilik bir yönetim oluşmuştu. Dernek bir tüzük değişikliğine giderek 7 kişilik yönetimi 10 kişiye çıkardı

Yönetim 10 kişiye çıkarıldı
24 Mayıs 2015 Pazar 23:17

 ESKİ LİSTE

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin geçtiğimiz ay gerçekleşen Olağan Kongresinde çoğunluk sağlanamayıp daha sonra 1. Olağanüstü Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye tek liste olarak giren mevcut başkan Enver Bayram yeniden Dernek Başkanlığı görevine getirilirken yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyordu; “Bahri Altunsoy, Mehmet Özden, Murat Bulut, Hayrettin Köroğlu, Ahmet Sırrı Kartal, Mustafa Ulusoy ve Nurettin Atmaca”

YENİ YÖNETİM LİSTESİ

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tüzüğünde değişikliğe gidilerek 7 kişilik yönetim kurulu listesi 10 kişiye çıkarıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Enver Bayram “Dernek üyemizin fazla olmasından dolayı böyle bir değişikliğe gittik. Yönetim Kurulumuza 3 arkadaşımız daha katıldı” ifadelerini kullandı. Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin yeni yönetim kurulu listesi ise şu şekilde; “Başkan Enver Bayram, Yardımcıları Ali Oğuz, Kenan Topçu, Nurettin Atmaca, Sekreter Mevlüt Balta, Sayman Hayrettin Köroğlu, Üyeler Mehmet Özden, Bahri Altunsoy, Murat Bulut, Mustafa Ulusoy, Ahmet Sırrı Kartal”

YAŞAR DOĞU SPOR KULÜBÜNÜ TEBRİK ETTİ

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Enver Bayram ayrıca, Derneğin 2 yıldır işletmesini yapmakta olan Necmi Keleş’e teşekkürlerini sunarken “Necmi Keleş’e Derneğimize bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni işletmecimiz Zekeriya Aşkın’a da hoş geldin diyoruz” dedi. Bayram ayrıca 2014-2015 2. Amatör Lig’de bu sezon başarılı bir tablo çizen Yaşar Doğu Spor Kulübünü de tebrik etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.