YSK sandık görevlilerine para ödemeye başladı

Yüksek Seçim Kurulu 12 Eylül Referandumu'nda sandık başlarında görevli olan memur ve siyasi parti görevlilerine bir günlük çalışma karşılığı ücretlerini ödemeye başladı. 12 Ekim'de başlayan ödemeler 15 Aralık tarihine kadar devam edecek

YSK sandık görevlilerine para ödemeye başladı
15 Ekim 2010 Cuma 00:00

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yürütülen 12 Eylül Referandumu'nda görevli olanların bir günlük çalışma karşılığında belirlenen ücretler ödenmeye başladı. YSK il ve ilçe seçim büroları aracılığı ile yapılan ödemeler 12 Ekim'de başladı. Memur ve siyasi parti görevlilerine yapılacak ödemeler 15 Aralık tarihine kadar devam edecek.

SANDIK BAŞLARINDA BİN KİŞİ GÖREV YAPTI
    Anayasa Değişiklik Paketi ile ilgili olarak yapılan referandum ödemeleri sandık başkanlarına 160 TL, sandık görevlisi memurlara 94 TL ve sandık başlarındaki siyasi parti görevlilerine ise 47 TL olarak yapılıyor. Türkiye genelinde başlayan ödemeler Çerkezköy'de de Kaymakamlık YSK İlçe Seçim Bürosu'nda yapılıyor. Çerkezköy merkez, belde ve köylerinde 12 Eylül'deki referandumda toplam 276 sandıkta yaklaşık bin kişinin görev yaptığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.