Yüceer: 16 yılda 16 milyon yoksul yarattılar

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarını Ergene’de sürdürdü. Ergene’de iftar programlarına katılan Yüceer, hemşeri derneklerini ve esnafı ziyaret etti.  Vatandaşlardan destek isteyen Yüceer, yaşanacak, huzurlu, özgür bir Türkiye’nin sözünü verdi.

  Yüceer: 16 yılda 16 milyon yoksul yarattılar
08 Haziran 2018 Cuma 12:51

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarını Ergene’de sürdürdü. Yüceer’e seçim çalışmalarında İlçe Başkanı Erdinç İrel, Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve ilçe örgütü eşlik etti.

HEMŞERİ DERNEKLERİNİ GEZDİ
Ergene’de Belediye’nin ve esnafın düzenlediği iftara katılan Yüceer, Ergene Trabzonlular Derneği’ni, Samsunlular Derneği’ni, Sinoplular Derneği’ni,  Alpuğan ve Kuz Köyü Derneği’ni  ve Havsalılar Derneği’ni ziyaret etti.  Dernek ziyaretlerinde partisinin seçim vaatlerini anlatan Yüceer, vatandaşlardan, 24 Haziran seçimlerinde partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek istedi.

MİLLET İÇİN GELİYORUZ
CHP’li Yüceer, “Demokrasiyi ve özgürlükleri yeniden hakim kılmak, yargı bağımsızlığını yeniden tesis etmek için, işçimiz, emeklimiz, çiftçimiz için, millet için geliyoruz. İnsan haklarına ve çoğulcu demokrasiye dayalı, eşit yurttaşlık anlayışıyla kimseyi ötekileştirmeyen bir Türkiye için geliyoruz” dedi.

16 YILDA 16 MİLYON YOKSUL
İktidarın 16 yılda 16 milyon yoksul yarattığına dikkat çeken Yüceer, “6 milyon işsiz var. Her 5 gencimizden biri işsiz. Cumhuriyetin bütün kazanımlarını özelleştirme adı altında sattılar. Satacak hiçbir şey kalmadı. Buna rağmen iki yakamız bir araya gelmedi. İktidara geldiklerinde 129 milyar dolar olan dış borcu 15 yılda 453 milyar dolara çıkardılar. Fabrikalar açmak,  üretmek yerine bütün parayı betona gömdüler. Dolar her gün artıyor. Vatandaşın cebindeki para her gün biraz daha eriyor. Tek adam rejiminin, demokrasiden uzaklaşmanın, huzur ve güven ortamından uzaklaşmanın ceremesini vatandaş çekiyor” dedi.
 
ESNAF ZİYARETİ
Ergene Sağlık Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yüceer, yaşanacak, huzurlu, özgür bir Türkiye’nin sözünü verdi. Yüceer, CHP iktidarında esnafın sorunlarının en kısa sürede çözülebilmesi amacıyla Esnaf Bakanlığı kurulacağını belirtti. 

KİRA STOPAJINI KALDIRACAĞIZ
CHP’li Yüceer, “Esnafın en büyük sorunu olan kira stopajını kaldıracağız. Esnafa ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız. Esnafımızın düşük faizli kredilerle dükkan sahibi olmasını sağlayacağız” diye konuştu.
 
 

 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.