Yüceer: 41 muhtar toplantısının bütçeye maliyeti ne kadardır?

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Saray’da muhtarlarla yaptığı toplantıları Meclis gündemine taşıdı.

Yüceer: 41 muhtar toplantısının bütçeye maliyeti ne kadardır?
19 Aralık 2017 Salı 11:37

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ulusa Sesleniş’ formatına dönen muhtarlar toplantısını Meclis Gündemine taşıdı. Yüceer, 41 muhtar toplantısının bütçeye maliyetini sordu.
ULUSA SESLENİŞ
Başbakan Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi veren Yüceer, 41 kez muhtarlarla toplantı adı altında bir araya gelen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ulusa Sesleniş’ formatına dönen toplantılarının monolog halinde geçtiğini söyledi.
PARTİSİNİN PROPOGANDASINI YAPIYOR
Yüceer, iktidara yakın olan televizyon kanallarından da canlı yayınlanan toplantılarda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarların sorunlarını dinlemek yerine sürekli muhalefeti eleştirdiğini, kendi partisinin propagandasını yaptığını bildirdi.
BAŞBAKAN’A SORDU
CHP’li Yüceer, Başbakan Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle şu soruları yöneltti:
•Saray’a davet edilen muhtarlar hangi kıstaslara göre belirlenmektedir?
•Önergenin yanıtlandığı tarihe kadar Saray’a kaç muhtar davet edilmiştir?
•Beştepe’deki Saray’da gerçekleştirilen 41 muhtar toplantısının bütçeye maliyeti ne kadardır?
•Saray’ın davetini kabul etmediği için soruşturma açılan muhtar var mıdır? Bu soruşturmaların sonucu ne olmuştur?
•Muhalif partilerin toplantılarına katıldığı için kaç muhtar hakkında soruşturma başlatılmıştır?
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.