Yüceer: Hıdırellez bereketin ve barışın simgesidir

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Hıdırellez’e ilişkin bir mesaj paylaştı. Yüceer mesajında, “Tekirdağlı hemşerilerim başta olmak üzere tüm halkımızın Hıdırellezini kutluyor, tüm dileklerin gerçekleşmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi

Yüceer: Hıdırellez bereketin ve barışın simgesidir
05 Mayıs 2017 Cuma 14:31

UMUTLARIN YEŞERMESİ
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Hıdırellez’e ilişkin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hıdırellez yalnızca toprağın uyanışı ve baharın coşkusu değil huzurun, bereketin ve barışın simgesidir. Yalnızca doğanın dirilişi değil, insanoğlu için de umutların yeşermesi, tazelenmesidir.
TOPLUMU BİR ARADA TUTAN GELENEK
Çağlardan süzülüp gelen muhteşem Hıdırellez geleneği, Tekirdağ’ın kimliğiyle tam olarak örtüşen, Tekirdağlıların doğayla bütünleşmesini anlatan en güzel mirasımızdır. Böylesi gelenekler toplumumuzu bir arada tutan, ortaklaştıran, güzelleştiren, bereketlendiren geleneklerdir.
BARIŞ VE HUZUR VURGUSU
Geçmişimizden geleceğimize köprü kuran Hıdırellezin ülkemize ve tüm dünyaya bolluk, bereket, sağlık ve mutluluk, ama her şeyden önce barış ve huzur getirmesini diliyor, Tekirdağlı hemşerilerim başta olmak üzere tüm halkımızın Hıdırellezini kutluyor, tüm dileklerin gerçekleşmesini temenni ediyorum.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.