Yüksek lisans yapmak isteyenleri arıyor

Çerkezköy'den gidiş-dönüş sorunu nedeniyle üniversitelere yüksek lisans yapmak için müracaat zorluğu yaşayanları biraraya getirmeyi amaçlayan Alper Atasoy, "Yaptığım görüşmeler sonucunda yüksek lisans yapmak isteyenlerin sayısı 25-30 kişilik gruplara ulaşırsa Çerkezköy'de yüksek lisans eğitimi verilebileceğini öğrendim" dedi

Yüksek lisans yapmak isteyenleri arıyor
21 Haziran 2011 Salı 00:00

Özel Çerkezköy Hastanesi Müdürü Alper Atasoy Çerkezköy'de yüksek lisans eğitimi yapılabileceğini söyledi. Uzun süreden beri yüksek lisans yapmak için araştırma yaptığını söyleyen Alper Atasoy, ancak Çerkezköy'den gidiş-dönüş sorunu ile karşılaştığını söyledi. Atasoy, Çerkezköy'de bu nedenle çok sayıda yüksek lisans yapamayanın bulunduğunu belirterek, "Yaptığım görüşmeler sonucunda yüksek lisans yapmak isteyenlerin sayısı 25-30 kişilik gruplara ulaşırsa Çerkezköy'de yüksek lisans eğitimi verilebileceğini öğrendim" dedi
25-30 KİŞİ TOPLANIRSA SINIF AÇILABİLİR
Çerkezköy'de yüksek lisans eğitimi verilip verilemeyeceğine yönelik İstanbul'da bulununan üniversitelerde yaptığı araştırma sonucunda olumlu cevaplar aldığını söyleyen Alper Atasoy şunları kaydetti: "Bir süre önce İstanbul'daki bir özel üniversitemizin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sefer Gümüş ile görüşmemde Çerkezköy'de Yüksek Lisans Eğitimi açılması konusunda isteğimi iletmiştim. Olumlu baktı. Eğer 25-30 kişilk gruplara ulaşır ve uygun bir salon bulunursa seve seve açabileceklerini söyledi. Kendim için birkaç yıldır yüksek lisans eğitimi konusunu araştırıyordum. Ancak en büyük engelim buradan İstanbul'a haftanın birkaç günü gitmekti. Bu benim gibi çalışan insanlar için çok zor. Çalışma düzeninize uyan bir ders programı bulmak neredeyse imkansız oluyordu. Bu sebeple programlar için gereken başvuru sayılarına ulaşıp Çerkezköy'e yüksek lisans eğitimini kazandırmalıyız diye düşünüyorum. Benim yakın çevremde Yüksek Lisans Eğitimi'ni tamamlamak isteyen bir çok arkadaşım var. Ve tahmin ediyorum ki Çerkezköy'de Yüksek Lisans Eğitimi için uygun fırsatları araştıran, belki de sayıları yüzleri bulacak insanlar vardır."
FİYAT YARI YARIYA DÜŞÜYOR
Çerkezköy'de açılacak yüksek lisans programının ücretler konusunda da cazip oluşuna dikkat çeken Atasoy, "Ayrıca Çerkezköy'de açılacak olan yüksek lisans programları için büyük bir indirim oranı uygulanacak. 8.800 TL olan eğitim ücreti 4.840 TL tutarına düşürecekler. Bu eğitim ücretini de dileyenler 12 taksit olarak ödeyebilecekler" dedi.
Yüksek lisans eğitiminin "İşletme Yönetimi Anabilim Dalı"nda açılacağını belirten Atasoy şu bölümlere müracaat edilebileceğini söyledi: İşletme Yönetimi, İşletme, İşletme (Uzaktan Eğitim), Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi, Küresel Pazarlama, Uluslararası İşletmecilik, İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim, Yönetim Bilimiş Sistemleri, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Hastane Hizmetleri Yönetimi, Tekstil İşletmeciliği ve Pazarlaması, Uluslararası Ekonomik Politik ve İşletmecilik, Stratejik İşletme Yönetimi, Yönetim Organizasyon, Muhasebe, Finans, Pazarlama, Sayısal Yöntemler, Üretim Yönetimi ve Pazarlama, Turizm İşletmeciliği, Ürün Yönetimi ve Endüstriyel İşletmecilik.
MAİL ADRESİNDEN ULAŞABİLİRLER
Çerkezköy'de yüksek lisans eğitimi açılmasının bir fırsat olduğunu söyleyen Atasoy, "Bence kaçırılmaması gereken bir fırsat. Bu ücrete Yüksek Lisans eğitimi yapabilmek hem de bulunduğunuz yerde, Çerkezköy'de yapabilmek fırsatı her zaman karşımıza çıkmaz. İstekli kişiler soru görüş ve önerileri konusunda bana ulaşırlarsa yardımcı olmaya çalışırım. Bana [email protected] mail adresinden ulaşabilirler" dedi.
Atasoy son olarak yüksek lisans yapmak isteyenlere yönelik, "Biraz önce saydığımız programlara 25 kişiden fazla katılım olan bölümlerde Yüksek Lisans Eğitimi verilecektir. İstekli kişiler başvuru yapacağı bölümleri oluştururken, ilk tercihlerinin yeterli başvuru alamaması nedeniyle açılmaması ihtimalini düşünerek, ikinci bir tercih hazırlarsalar iyi olur. Örneğin ben Hastane Müdürü olarak Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Bölümü'nü tercih etmek istiyorum. Bu bölümün açılması için etrafımdaki tanıdıklarımı bu bölüm hakkında bilgilendiriyorum. Ancak bu bölümde yeterli başvuru olmaması ihtimalini düşünerek ikinci bir tercih olarak İşletme bölümünü de planlıyorum. Öğrenci adayları benzer mantıkla hareket ederlerse olabildiğince çok bölüm açılmış olur" önerisinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.