Zabıta ekipleri pazar denetimlerini sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı pazar denetim ekipleri, ilçede bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

Zabıta ekipleri pazar denetimlerini sürdürüyor
17 Kasım 2017 Cuma 11:00

ÇEŞİTLİ KONTROLLER YAPILIYOR
Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, semt pazarında pazarcı esnafları dolaşarak, satışa sunulan ürünlerin etiket kontrolü, satış yaptıkları tezgahların belirlenen mevcut çizgi dışına taşırmama gibi denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimlerde pazarın ve tezgahların düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığı ve teraziler denetlenerek etiket kontrolü yapılıyor. Esnaflara yapılan kontroller sırasında esnafları pazar kuralları hakkında uyaran Zabıta ekipleri, esnafları çevre kirliliğine karşı daha duyarlı olmalarını ve satışlarını yüksek ses ile yapmamaları konusunda uyardı.
DENETİMLER TİTİZLİKLE DEVAM EDECEK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Pazar esnafımız ile Kapaklı halkını en iyi ortamda buluşturmak, tüketici haklarını korumak, vatandaşlarımızın maddi açıdan zarara uğramamaları ve pazar düzenini sağlamak için gerçekleştirilen denetimler titizlikle devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.