Zeki Sezer:Trakyalı neylerse güzel eyler

Demokrasi Sol Parti Genel Başkanı Zeki Sezer, Kapaklı Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı İrfan Mandalı'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Kapaklı Belediyesi Gündüz Bakımevi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Zeki Sezer:Trakyalı neylerse güzel eyler
05 Temmuz 2007 Perşembe 08:26

Kapaklı Belediyesi'ni ziyaret eden ve Kapakıl Belediyesi'ne aiit olan Gündüz Bakımevi'nin açılışını gerçekleştiren DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Kapaklı halkı büyük sevgi gösterisinde bulundu.

BİZİM AÇILIŞTAN BAŞIMIZ DÖNDÜ BAŞKAN HİZMET ETMEKTEN YORULMADI

Ziyarette ve açılışta konuşan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, son 3 yıl içinde Kapaklı'ya 3. defa geldiğini ve her defasında Kapaklı'da iyi şeyler olduğunu gördüğünü belirterek, "Üç gelişimde de bizim açılış ve kurdela kesiminden başımız döndü fakat Belediye Başkanımız, Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanlarının hizmet yapmaktan başları dönmedi. Kendisini, Meclisini ve çalışanlarını içten tebrik ediyorum.

KAPAKLI HALKINI TEBRİK ETTİ

Asıl tebriğimi ve teşekkürlerimi ise Kapaklı halkına gönderiyorum. Çünkü Kapaklı halkı 28 Mart'ta tercihini doğru kullanarak, kendisine hizmet edecek Başkanı seçti ve şimdi bunun mükafatını alıyor. İnşallah 22 Temmuz'da da Kapaklı halkı yine kendisine hizmet edeni, hizmet getirecek olanı seçer. Güzel günler göreceği bilinci ile seçimini yapar" dedi.

Türkiye'nin bir taraftan büyüdüğünü belirten DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Ama bu büyümeye, gelişmeye ayak uyduracak, hatta onu doğru yönlendirecek yönetimlere ihtiyaç olduğu son derece açık.

İSTANBUL BİTTİ SIRA TRAKYA'DA

İstanbul, Türkiye'nin gözbebeği, Avrupa'nın metropollerinden biri, dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Ama ifade etmeliyimki sevgili Kapaklılılar İstanbul bitti. Beton yığını haline getirildi, rant aracı olarak kullanılıp, İstanbul büyük sıkıntılar ile karşı karşıya bırakıldı.

RANTA KURBAN GİTMESİN TRAKYA TOPRAKLARI

Şimdi İstanbul'un bittiğini gören bazı kesimler gözünü Trakya'ya dikti. Gözünüzü açmanızı istiyorum sizden. Aman Trakyalılar, Trakya toprakları ranta kurban gitmesin. Dünyanın en güzel tarım arazileri ranta kurban gitmesin. Ben bu noktada Trakyalılara, Kapaklılılara güveniyorum" dedi.

TRAKYALI NEYLERSE GÜZEL EYLER

Türkiye'nin 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimleri gereği gibi değerlendirmesi gerektiğini belirten DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Türkiye büyük risklerle, tehditlerle ve sıkıntılarla seçime gidiyor. Trakyalı neylerse güzel eyler. Güzel günler göreceğimiz, görmemiz gerektiğimiz bilinci ile 22 Temmuz'u değerlendirecektir Trakya halkı" dedi.

DSP GENEL BAŞKANINI KİMLER KARŞILADI?

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'i Kapaklı Belediyesi önünde CHP tekirdağ Milletvekili Enis Tütüncü, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, CHP Milletvekili Adayları Ünal Baysan, Fedahi Güven, Egemen Güngör'ün yanısıra CHP'liler ve DSP'liler karşıladı.

BRİFİNG ALDI TEBRİK ETTİ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret eden DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Kapaklı Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bir brifing aldıktan sonra yaptığı açıklamada Kapaklı'nın Türkiye'nin en hızlı büyüyen beldelerinden biri olduğunu belirterek, "Böylesine hızlı büyüyen başka bir yer yok. Buna rağmen Başkanımız görevini başarı ile yapıyor. Benim son 3 yıl içinde Kapaklı'ya bu 3. gelişim. Üç gelişimde de bizim açılış ve kurdela kesiminden başımız döndü fakat Belediye Başkanımız, Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanlarının hizmet yapmaktan başları dönmedi. Kendisini, Meclisini ve çalışanlarını içten tebrik ediyorum.

KAPAKLI HALKINI TEBRİK ETTİ

Asıl tebriğimi ve teşekkürlerimi ise Kapaklı halkına gönderiyorum. Çünkü Kapaklı halkı 28 Mart'ta tercihini doğru kullanarak, kendisine hizmet edecek Başkanı seçti ve şimdi bunun mükafatını alıyor. İnşallah 22 Temmuz'da da Kapaklı halkı yine kendisine hizmet edeni, hizmet getirecek olanı seçer. Güzel günler göreceği bilinci ile seçimini yapar" dedi.

MANDALI'DAN SEZER'E TEŞEKKÜR

Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'i bir kez daha Kapaklı'da ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, "Genel Başkanımız sağolsunlar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Hep destek oldular. Kendilerine, Genel Merkez Yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

AÇILIŞA YÜRÜYEREK GİTTİ

Kapaklı Belediyesi'nin ardından Kapaklı Belediyesi Gündüz Bakımevi'nin açılış töreni için yürüyerek Gündüz Bakımevi'nin bulunduğu Yıldızkent Konutlarına giden DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, yol boyunca vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılaştı.

GÖÇ ALIYORUZ

Gündüz Bakımevi'nin açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı'nın Marmaranın tam ortasında olduğunu ve sanayinin yoğunluk kazandığı bir bölge olduğunu ifade etti. İlçede 180'nin üzerinde irili ufaklı fabrikanın bulunduğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bu nedenle Kapaklı'nın başta Samsun olmak üzere Türkiye'nin heryerinden göç aldığını ve 3 yıl önce 30 bin olan nüfusun şimdilerde 65 bini bulduğunu kaydetti.

ALINAN PAY AZ

Nüfusun 65 bin olmasına rağmen Kapaklı'nın 19 bin nüfusa göre İller Bankası'ndan ödenek aldığını belirten Başkan Mandalı, bunun da hizmetlerin zamanında götürülmesinde sorunlar çıkarttığını ifade etti.

PLANLAMA LAZIM

"Kapaklımızda 550 km. asfaltlanacak yol ve 650 km. de ham yol var" diyen Başkan İrfan Mandalı, "İnşallah 22 Temmuz'dan sonra iş başına gelecek iktidar, Devlet Planlama Teşkilatına direktif verir ve Çerkezköy ve Kapaklımız düzgün bir planlama ile ele alınır" dedi.

TARIM DİBE VURACAK

Bölgeye göçün önlenmesi için sanayicilerin kendi bölgelerine yatırım yapmasını ve göçü durdurmalarını isteyen Başkan Mandalı, bölgenin bu şekilde sanayileşmesinin ve göç almasının devam etmesi durumunda verimli Trakya topraklarında tarımın dibe vuracağına işaret etti.

TERÖR YENİ HÜKÜMET İLE BİTECEK

Ülkede artan törere de dikkat çeken Başkan İrfan Mandalı, PKK'nın Kuzey Irak'ı üst olarak kullandığını, buralarda siyasallaştığını belirterek, "İzlediğimiz kadarı ile Barzani ve Talabani de kendilerini destekliyor. ABD de bunları açık açık destekliyor. İnşallah 22 Temmuz'da iş başına gelecek yeni Hükümet terörü toptan silecek. Ben buna yürekten inanıyorum ve şimdiden ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun diyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mandalı'nın ardından CHP tekirdağ Milletvekili Enis Tütüncü de kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra 22 Temmuz'da yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekti ve destek istedi.

BAŞKANIN HIZINA YETİŞEMİYORUZ

Tütüncü'nün ardından kürsüye gelen DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, son 3 yıl içinde üçüncü defa Kapakıl'ya geldiğini belirterek, "Kapakıl Belediye Başkanımız başdöndürücü bir şekilde hizmet götürüyor. Her gelişimde bizim açılışlardan başımız döndü fakat onlar çalışmaktan, vatandaşa hizmet götürmekten yorulmadılar" dedi.

BELEDİYE EKİBİNİ KUTLADI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve ekibini yaptığı çalışmalardan ötürü kutlayan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Kapaklı'nın hızla büyüdüğüne ve geliştiğine dikkat çekerek şunları söyledi: TÜRKİYE BÜYÜYOR SORUNLAR BÜYÜYOR ÜLKE İYİ YÖNETİLMİYOR

"Türkiye'de tabii bir taraftan nüfus olarak ve başka konularda, alanlarda büyüyor. Ama bu büyümeye, gelişmeye ayak uyduracak, hatta onu doğru yönlendirecek yönetimlere ihtiyaç olduğu son derece açık. İstanbul, Türkiye'nin gözbebeği, Avrupa'nın metropollerinden biri, dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Ama ifade etmeliyimki sevgili Kapaklılılar İstanbul bitti. Beton yığını haline getirildi, rant aracı olarak kullanılıp, İstanbul büyük sıkıntılar ile karşı karşıya bırakıldı. Şimdi İstanbul'un bittiğini gören bazı kesimler gözünü Trakya'ya dikti. Gözünüzü açmanızı istiyorum sizden. Aman Trakyalılar, Trakya toprakları ranta kurban gitmesin. Dünyanın en güzel tarım arazileri ranta kurban gitmesin. Ben bu noktada Trakyalılara, Kapaklılılara güveniyorum. Nasıl 3 yıl önce bu hızla büyüyen beldeye en iyi hizmeti verecek, yılmadan çalışacak bir Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerini başarı ile ve doğru bir şekilde seçmişlerse, bundan sonrada atacakları her adımda doğru sonuç alacaklardır. Gerçekten Trakyalılara ve Kapaklılılara güveniyorum, başarılar diliyorum.

ERGENE ÖLÜME TERK EDİLMİŞ

3 gündür Trakyadayım ve Ergene'yi gezdim. Ergene Deresi'nde artık kimyasalların içinde çok az bir su kalmış. Kimsayal bir dereye dönüşmüş Ergene Nehri. Aslında bu bölgeye hayat veren, daha da çok hayat verebilecek kapasitedeki bir Ergene ölüme terk edilmiş durumda. Yeraltı suları gün geçtikce azalıyor, tükeniyor. Bu sorunları görerek, bu sorunlara çözüm üretecek adımları atmamız gerekiyor. Trakyalılar bu sorunlara çok duyarlı, bunu biliyorum. bunları değerlendirecektir Trakya halkı.

İnşallah 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimler gereği gibi değerlendirilir, değerlendirilecektir. Türkiye büyük risklerle, tehditlerle ve sıkıntılarla seçime gidiyor. Trakyalı neylerse güzel eyler. Güzel günler göreceğimiz, görmemiz gerektiğimiz bilinci ile 22 Temmuz'u değerlendirecektir Trakya halkı."

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasını yeni açılan Gündüz Bakımevi'nin hayırlı ve uğurlu olması dileği ile tamamlayan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Gündüz Bakımevi'nin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in konuşmasının ardından Gündüz Bakımevi'ni yapan Başyazıcı ve Akyapı Ortak Girişim Grubu ile Gündüz Bakımevi Müdiresi Dilek Adakale'ye birer plakat verildi. Konuşmaların ve plaket töreninin tamamlanmasının ardından 50 kişi kapasiteli 2-5 yaş arası Kapaklı Belediyesi Gündüz Bakımevi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan sonra Gündüz Bakemivi'ni gezen DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, bakımevinde kalan çocuklarla bir süre oyun da oynadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.