Zeki Yüksekbilgili ÇTSO’da 2. eğitimini verdi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl üyelerine yönelik olarak ücretsiz düzenlediği eğitim programının 9.’su Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda Zeki Yüksekbilgili’nin katılımıyla gerçekleşti

Zeki Yüksekbilgili ÇTSO’da 2. eğitimini verdi
07 Mayıs 2015 Perşembe 16:07

 KURUMSAL İMAJ VE İTİBAR YÖNETİMİ

Bu yıl Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2. eğitimini veren Yüksekbilgili, ÇTSO Konferans Salonu’nda bu kez ‘Kurumsal İmaj ve İtibar Yönetimi’ konulu eğitim programı hakkında bilgiler verdi. Eğitimde ‘İmaj Nedir? İmaj Fonksiyonları Kurumsal Kimlik nedir? Kurumsal Görünüm Kurumsal İletişim, Kurumsal Davranış Kurumsal Kimlik ve İtibar İlişkisi, Kurumsal İtibar Nedir? Kurumsal İtibar Ne Katar? Kurumsal İtibar Kriterleri, Kurumsal İtibar Unsurları, İtibarı Yönetmek’ içerikli başlıklar anlatıldı.

YÜKSEKBİLGİLİ ÇOK BEĞENİLDİ

İnteraktif ve eğitici bir program gerçekleştiren Zeki Yüksekbilgili, salondaki katılımcılardan büyük alkış aldı.

SIRADAKİ EĞİTMEN SERKAN USTA’NIN

Çerkezköy TSO eğitim programının bir sonraki konuğu Serkan Usta olacak. Serkan Usta 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 10.00’da Çerkezköy TSO Konferans Salonu’nda ‘Liderlik’ adlı konuyu işleyecek.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.