İkinci hediye: Benim Güzel Pabuçlarım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2017-2018 eğitim - öğretim yılı sömestr tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelenen ‘Pinokyo’ adlı çocuk oyunun ardından bugün sahnelenen ‘Benim Güzel Papuçlarım’ isimli çocuk oyunu da sömestr tatilinde olan çocukların büyük beğenisini kazandı

İkinci hediye: Benim Güzel Pabuçlarım
29 Ocak 2018 Pazartesi 16:03

3 SEANS HALİNDE SAHNELENDİ
27 Ocak Cumartesi günü üç seans halinde sahnelenen yaklaşık 1 saat süren çocuk oyunu Benim Güzel Papuçlarım’a çocuklar büyük ilgi gösterirlerken, tiyatronun sonunda öğrencilere küçük ikramlarda da bulunuldu.
İYİ TATİLLER DİLEKLERİNİ İLETTİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Pinokyo’nun ardından ‘Benim Güzel Papuçlarım’ adlı tiyatro oyununun 3 seans olarak sahnelendiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni bu iki güzel çocuk oyununu için teşekkür ediyorum. Yorucu bir eğitim döneminin ardından gelen sömestri tatilinde sahnelenen Pinokyo ve Benim Sevgili Papuçlarım adlı tiyatro oyunu ile çocuklarımız güzel ve keyifli vakitler geçirdiler. Tüm çocuklarımıza güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.