Kültür Sanat ve Meslek Edindirme Kursları başlıyor

Kapaklı Belediyesi Kültür Sanat Kursları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde 13 branşta kurs açılıyor

Kültür Sanat ve Meslek Edindirme Kursları başlıyor
21 Eylül 2017 Perşembe 19:06

SON BAŞVURU TARİHİ 6 EKİM
Kapaklı Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenleyeceği Kültür ve Sanat Kursların kayıtlarının 20 Eylül Çarşamba günü başladığını ve 6 Ekim Cuma günü sona ereceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 20 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Mavi masa ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvuruda bulunabilirler. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan kurslara kayıt için istenen belgeler Kurs Başvuru Formu (Mavi Masa ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden temin edilecek ) ve Kimlik Fotokopileri yeterli olacak” dedi.
KURSLAR 16 EKİM’DE BAŞLAYACAK
Kültür Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarının 16 Ekim tarihinde başlayacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Düzenlenecek olan İşaret Dili, İngilizce, Diksiyon, Ebru, Takı Tasarımı, Satranç, Tiyatro, Fotoğrafçılık, Basit Nakış ve İğne Teknikleri, Folklor, Türk Halk Müziği, Gitar ve Rölyef kurslarına katılmak isteyen vatandaşlarımız 20 Eylül Çarşamba gününden itibaren kayıtlarını Mavi Masa ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yaptırabilirler. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 13 branşta açacağımız kültür ve sanat kurslarımıza tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.