2 ay içinde sorunu çözün

Çorlu ve Pınarça Dereleri ile ilgili istimlak sorununun 2 ay içerisinde çözülmesini için bürokratlarına talimat veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bu sorunu iki ay içinde toparlayın ve ne gerekiyorsa yapalım” dedi.

2 ay içinde sorunu çözün
29 Eylül 2014 Pazartesi 08:40

Çerkezköy’e Daire Başkanları ve bürokratları ile gelen ve Çerkezköy’deki sivil toplum örgütleri ile Belediye Meclis Salonu’nda toplantı yaptıktan sonra basına kapalı Çerkezköy Belediyesi bürokratları ile birlikte bir toplantı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Çorlu ve Pınarça Derelerinin ıslah çalışması ile ilgili gerekenin yapılması talimatını verdiği öğrenildi.

KOMİSYON KURULDU
Çorlu ve Pınarça Deresi’nin istimlak ve DSİ ile ilgili sorunlarının iki ay içerisinde detaylı şekilde incelenerek, rapor halinde kendisine sunulmasını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bunun için 4 kişilik bir Komisyon kurulmasını kararlaştırdı ve Komisyon Başkanlığına da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan’ı getirdi.

2015’TE NEŞTER VURULACAK
Kurulan Komisyonun Çorlu ve Pınarça Derelerinde yapılması planlanan çalışmalar, DSİ ile ilgili sorunlar ve istimlak sorunu ile ilgili detaylı bir çalışma yapacağı ve sorunun çözümü noktasında yapılması gerekenleri Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a sunacağı ve Albayrak’ın da çıkan rapor doğrultusunda harekete geçerek 2015 yılı içerisinde Çerkezköy’ün su baskını sorununa neşter vuracağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fevzipaşalı - 10 yıl önce
Kadir başkan konulara hakim değilsin,onun içinde açıklamaların çelişkilerle dolu.bak şimdi dere ıslahı önceki dönemde başladı ancak yarım kaldı.dönemin chp ilçe başkanı dere ıslahında ve viyadük yapımında yolsuzluk yapıldığı iddiasını gazetelerde dile getirdi. viyadük ün ayaklarının yapılmadığını,o ayaklarla Silivri de havuzlu villalar alındığını iddia etti.chp 7 aydır belediye yönetiminde bütün dosyalar ,belgeler elerinde o viyadük ün ayakları nerede?kadir başkan varsa o yolsuzluk açıklanması,yoksa eski yönetimden özür dilenmesi gerekmez mi?.varsa o yolsuzluklar acaba neden açıklanmaz?geçen dönem belediyedeki yolsuzlukları açıklamak chp nin namus borcu değil mi?
Avatar
birileri - 10 yıl önce
ıslah komisyonu çok güzel ama bu ihale komisyonları ne olaçak bir ihale üçe bölünüp doğrudan teminle kimlere verildiğini herhalde biliyor sayın başkan