2 bin vatandaş Çanakkale için kayıt yaptırdı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitliği’ne düzenlenen gezi programının kayıtları sona erdi. Perşembe günü itibariyle kayıtların sona erdiğini ifade eden yetkililer, “Halk masasında bulunan çalışanlarımız gece geç saatlere kadar mesai yaparak vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermeye çalıştılar. Yoğun talep üzerine Çarşamba günleri de ek seferler başlatılırken, yaklaşık 2 bin vatandaşımız Çanakkale gezisine müracaat etti. 14 Haziran tarihine kadar olan bütün sefer kayıtlarımız tamamen doldu” denildi

2 bin vatandaş Çanakkale için kayıt yaptırdı
08 Mayıs 2015 Cuma 17:19

 YAKLAŞIK 2 BİN VATANDAŞ GEZİ İÇİN KAYIT YAPTIRDI

‘Çerkezköy Tarihiyle Buluşuyor’ sloganı ile düzenlenen Çanakkale Gezilerinde kayıtlar sona erdi. 29 Nisan tarihinde Çerkezköy Belediyesi Halk Masasında başlayan gezi kayıtları 7 Nisan itibariyle sona erdi. Çerkezköy halkı tarafından yoğun bir ilginin olduğunu ifade eden yetkililer, “Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen geziye yoğun ilgi olduğu için Belediye Başkanımız Vahap Akay tarafından 13 Mayıs Çarşamba günü itibariyle ek seferler başlatılacak. 14 Haziran tarihinde sona erecek gezi kapsamında yaklaşık 2 bin vatandaşımız gezi için kaydını yaptırdı” açıklamasında bulunuldu.

TARİHİ YERİNDE GEZİYORLAR

Tarihte çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan vatandaşların görebilmeleri adına bu gezinin düzenlendiğini ifade eden yetkililer, “Bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak edilmesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için Çanakkale Gezileri düzenleniyor” ifadeleri kullanıldı.

AYNI GÜNÜN AKŞAMI ÇERKEZKÖY’DE OLUYORLAR

1 Mayıs tarihinde başlayan geziler kapsamında ilk kafile saat 07.30’da Çerkezköy’den yola çıktı. 14 Haziran 2015 tarihine kadar her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, günü birlik olarak düzenlenecek olan geziler için araçlar Belediye Hizmet Binamız önünden hareket ediyor. Çanakkale Şehitliği ve tarihi yarımada gezisinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde otobüs Çanakkale’den hareket ederek aynı günün akşamı geç saatlerde vatandaşlar Çerkezköy’de oluyor.

21 VE 46 KİŞİLİK ARAÇLARLA ÇANAKKALE’YE GİDİYORLAR

Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ücretsiz olarak düzenlenen geziye katılan Çerkezköylüler 250 bin şehidimizin bulunduğu tarihi yarımadayı rehber eşliğinde gezdiğini ifade eden yetkililer, “üç gün şeklinde düzenlenen geziye yoğun talep olmasının ardından Çarşamba günleri de ek seferler başladı. 21 ve 46 kişilik araçlar ile vatandaşlarımız Çanakkale’ye götürülüyor” denildi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.