2020 yılının projeleri istişare edildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdürü ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Çerkezköy’de yapılması planlanan yatırımlar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

2020 yılının projeleri istişare edildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Aralık 2019 Çarşamba 13:50

Akay Başkanlığında yapılan toplantıya TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Çerkezköy birim müdürleri ve personeli katıldı. Toplantıda TESKİ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy’de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

PROJE HAZIRLIKLARINA 2020 YILINDA BAŞLANILMASI PLANLANIYOR
   Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen toplantıda özellikle Çerkezköy’ün en önemli iki ana arteri olan Atatürk ve Öztrak Caddelerinde yapılması planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları ile ilgili çalışmaların en kısa sürede başlanması gerektiğine vurgu yapıldı.

Toplantıda Atatürk ve Öztrak Caddelerinin içme suyu ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi, Atatürk Caddesi Yeraltı Katlı Otopark Projesi ve Meydan Düzenleme Projesi için zaman planlaması yapıldı. Yatırımların proje hazırlıklarına 2020 yılında başlanılması planlanıyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.