3 proje Ağustos ayında başlıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2016 yılı yatırım programında yer alan projeler hakkında bilgi vererek, “Pazar yeri, Veliköy Düğün salonu ile Zabıta ve MOBESE binası için tüm çalışmalar tamamlandı. Her üç projenin de Temmuz ayı içinde ihaleleri yapılarak çalışmalara Ağustos ayı içinde başlanacak” dedi

3 proje Ağustos ayında başlıyor
11 Haziran 2016 Cumartesi 14:39

EKAP SÜRECİ BAŞLIYOR
 
2016 yılı yatırım projeleri bir bir netlik kazanmaya başladı. Netleşen projeler hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pazar yeri alanı netleşti ve 15 Temmuz tarihinde EKAP süreci başlayacak. Ağustos ayının ilk haftasında ihalesi yapıldıktan sonra da Ağustos ayının ikinci haftasında da çalışmalara başlamayı planlıyoruz  diye konuştu.
 
MODERN BİR DÜĞÜN SALONU OLACAK
 
Netlik kazanan bir diğer proje olan Veliköy Düğün salonu hakkında da bilgi veren Başkan Akay, “proje hazırlığı tamamlandı ve ihale süreci hazırlanıyor. 5 Ağustos tarihinde işler yolunda giderse düğün salonunun yapım çalışmalarına başlanacak ve modern bir Düğün salonu kazandıracağız” açıklamasında bulundu.
 
20 AĞUSTOS TARİHİNDE BAŞLANACAK
 
Başkan Vahap Akay konuşmasının devamında ise, “Mezbahanenin orada bulunan kantar alanında Zabıta ve MOBESE sistemleri için üç katlı bina yapılacak. Projeleri tamamlandı ve Ağustos ayının ilk haftasında ihalesinin yapılmasının ardından da 20 Ağustos tarihi gibi de çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer şen - 8 yıl önce
En çok merak ettiğim bir yer var Çerkezköy su putmastirin altında boş alan var oraya neden birşey yapılmıyor yada oraya yapılacak bisey varmı proje