ACİL'de tadilat bitti

Çerkezköy Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından yaklaşık 1 ay önce Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi'nde başlatılan ve 41 bin TL'ye mal olan tadilat tamamlandı ve Acil Servis tekrar eski yerinde hizmet vermeye başladı.

ACİL'de tadilat bitti
16 Eylül 2010 Perşembe 00:00

TADİLAT TAMAMLANDI
    Acil Servis'teki tadilatın tamamlandığını ve Ramazan Bayramı ile birlikte tekrar hizmet vermeye başladığını belirten Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu, "20 yıl önce SSK Dispanseri olarak hizmet vermeye başlayan ve daha sonra Acil Servise çevrilen alan fiziki olarak artık yetersiz kalıyordu. Yapılan tadilat ile birlikte halkımıza daha iyi ve modern hizmet vereceğiz" dedi.

YÖNETMELİKLERE AYKIRIYDI
    Acil Servis'in eski halinin morg kısmının içirde olması ve engelliler lavabosunun olmadığı için Sağlık Bakanlığı'nın yönetmeliklerine de uymadığını belirten Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu, "Bu sıkıntıları gidermek ve fiziki değişiklikleri gidermek için Hastane İdaresi olarak proje hazırlattık. Ardından bu projeyi Bayındırlık İl Müdürlüğü'ne sunduk. Onayı aldıktan sonra ihale hazırlıklarına başlayarak, ihalemizi yaptık" dedi.

41 TL'YE MAL OLDU
    İhalenin 41 bin TL ile sonuçlandığını belirten Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu, "İhalenin ardından ihalede en uygun teklifi veren firma ile sözleşme imzaladık ve Acil Servisimizde tadilat çalışmaları başladı. Tadilat süresince Acil Servisimiz Hastanemizin 1. katında hizmet verdi" dedi.

ALAN GENİŞLEDİ
    Yapılan tadilat ile Acil Servis'in giriş kapısının Acil'den ayrıldığını, kapasitesinin arttırıldığını ve yeni bir morg ile engelliler lavabosu yapıldığını kaydeden Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu, "Acil Servisimizdeki Bekleme Salonu 20 metrekareden 80 metrekareye çıkarıldı. Yeni bir morg, polis odası ve engelliler için lavabo yapıldı. Acil Servisimiz bu hali ile daha modern ve kullanışlı bir görünüm kazandı" dedi.

MORG YAPILDI
    Yapılan yeni morgun kapasitesinin eskiye göre yüzde yüz arttırılarak 4 cenaze alabilecek şekilde yapıldığını, her cenaze için ayrı bölmeli dolapların konduğunu belirten Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu, yapılan engelliler lavabosu ile de engelli vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığını ifade etti.

TUNALI'YA TEŞEKKÜR
    Açıklamasının son bölümünde Acil Servis'in tadilat projesini çizen Mimar Hüseyin Tunalı'ya teşekkür eden Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu,, "Acil Servisimiz Bayram ile birlikte daha geniş, ferah ve modern bir ortamda hizmet vermeye başlamıştır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.