Adliyede kartlı geçiş dönemi başladı

Çerkezköy Adliyesi’nde ‘Kartlı geçiş dönemi’ Pazartesi günü itibariyle başladı. Türkiye Barolar Birliği tarafından hayata geçirilen kartlı geçiş sistemi ile Tekirdağ ve Çorlu’nun ardından da Çerkezköy’de de sistem hayata geçti

Adliyede kartlı geçiş dönemi başladı
15 Nisan 2015 Çarşamba 17:46

 ÇERKEZKÖY’DE KARTLI SİSTEME GEÇTİ

Adliyelerde başlatılan kartlı geçiş dönemi Çerkezköy Adliyesi’nde de başladı. Türkiye Barolar Birliği tarafından hayata geçirilen sistem ile Tekirdağ ve Çorlu’nun ardından Çerkezköy Adliyesi’nde de kartlı geçiş sistemi Pazartesi günü itibariyle uygulanmaya başladı.

BİRÇOK ALANDA KULLANILIYOR

Konu hakkında bilgi aldığımız Tekirdağ Barosu Başkanı Huriye Altay Erol, “Kartlı geçiş sistemi uzun bir süredir kullanılan bir sistemdir. Tekirdağ ve Çorlu Adliyelerinin ardından Çerkezköy’de de bu sistem hayata geçirildi. Türkiye Barolar Birliği tarafından bizlere verilen çipli kartları sadece adliye giriş çıkışlarında değil, UYAP sistemi ve birçok alanda da kullanıyoruz” dedi.

YAKLAŞIK 700 AVUKAT VAR

Baro Başkanı Erol konuşmasının devamında ise, “Baromuza kayıtlı yaklaşık 700 avukat var. Bunlardan yaklaşık 30 tanesi de stajyer avukat. Bu sistemin hayata geçirilmesi çok iyi oldu. Türkiye Barolar Birliği tarafından meslektaşlarımıza verilen cipli kartlar ile kapılardan rahatlıkla geçiş yapılacak. Çipli kartı olan meslektaşlarımız, adliyedeki tüm olanaklardan faydalanmaktadır. Meslektaşlarımızın güvenliği de çok önemli. Kartlı geçiş sistemi ile kontroller Barolar Birliği veri tabanından kontrol ediliyor" ifadelerini kullandı. 





Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.