Akay isyan etti!

Bağlık Mahallesi’nin iki yakasını bir araya getirecek olan Bağlık Viyadüğü projesinin 6 aydır Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bekletildiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu şekilde Karayolları bizi cezalandırdığını sanıyor ama asıl cezalandırdığı Çerkezköy halkı ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımızdır” dedi.

Akay isyan etti!
07 Kasım 2018 Çarşamba 17:47

ÇIKMAZA GİRDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin projesi olan ve Bağlık Mahallesi’nin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Bağlık Viyadüğü projesi, içinden çıkılamaz bir halde. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün projede sürekli bir kulp bulması ve projeye onay vermemesinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi projeyi revize edip yeniden Karayolları Genel Müdürlüğü’nün onayına sundu.

KARAYOLLARI SUSPUS
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu bir açıklamada, “Bağlık Viyadük projemiz Ağustos ayının sonunda ihale aşamasına gelecek gibi görünüyor” demişti ancak Karayolları Genel Müdürlüğü işi ağırdan aldığı için Kasım ayına gelmemize rağmen projeyle ilgili herhangi bir gelişme henüz yaşanmadı.

KARAYOLLARI ÇERKEZKÖY HALKINI CEZALANDIRIYOR
Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Karayolları Genel Müdürlüğü kaynaklı sorunla ilgili rahatsızlığını dile getirerek, “Projesi hazır, parası hazır Bağlık Mahallesi Viyadük Projesi maalesef 6 aydır oyalanıyor, bir türlü onaylanmıyor. Bu şekilde Karayolları bizi cezalandırdığını sanıyor ama asıl cezalandırdığı Çerkezköy halkı ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımızdır” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.