AKP'de Yazı ile yola devam mı?

12 Haziran Genel Seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdüren AK Parti İlçe Başkanı Sait Yazı, 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazetemizi ziyaret ederek seçim sürecinde yaptığımız tarafsız ve doğru yayınlar için teşekkür ettiler. Ziyarette Yazı İşleri Müdürümüz Nevzat Deniz'in Sait Yazı'ya sorduğu "Tekrar İlçe Başkanlığı görevine dönecek misiniz?" sorusuna Yazı'dan önce cevap veren İlçe Başkanı Demirbağ, "İlçe Başkanı olarak Sait Başkanımızın göreve dönmesini arzu ediyorum. Teşkilat olarak bunu istiyoruz. Sait Başkanımız bizim için hala Başkan ve bir ağabey. Umuyorum ve arzu ediyorum görevine tekrar dönecektir" dedi.

AKP'de Yazı ile yola devam mı?
24 Haziran 2011 Cuma 00:00

12 Haziran Pazar günü yapılan seçimlerin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirten AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Seçimlerde halkın %50'si partimize destek vererek, istikrarın sürmesi yönünde karar vermiştir" dedi.
MİLLETİMİZ KAZANDI
Kendisinin az bir oyla Milletvekili seçilemediğini fakat Türkiye'nin kazandığını belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Seçim sonuçları ile Çerkezköyümüz, Tekirdağımız, Türkiyemiz ve milletimiz kazanmıştır" dedi.
ŞOK KISA SÜRDÜ!
Seçim süreci ile "Kesin Aday Listeleri açıklandığında ilk başta bir tepki oldu fakat buna rağmen siz ve ekibiniz çok çalıştı. Bunu nasıl gerçekleştirdiniz?" sorusuna da içtenlikle cevap veren Sait Yazı, listeler ilk açıklandığında bir tepkinin, kırgınlığının Teşkilatta ve arkadaşları arasında olduğunu fakat bu şoku atlatarak hemen sıkı bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Gerçekten çok güzel ve sıkı bir çalışma yaptık. Bu da ilçedeki oylarımızdan net bir şekilde ortaya çıkıyor" dedi.
OBJEKTİF VE TARAFSIZ OLDUĞUMUZ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER
Ziyarette Gazetemize seçim öncesi ve sonrası yaptığı objektif ve tarafsız yayınlar için teşekkür eden Sait Yazı, "Bu sürece olumlu katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
HER GÖRÜŞE YER VERDİK
Bunun üzerine Yazı İşleri Müdürümüz Nevzat Deniz, seçim döneminde olabildiği kadar tarafsız ve objektif olmaya çalıştıklarını, her siyasi partiye, her görüşe yer vermeye gayret ettiklerini belirterek, "Çerkezköy Gazetesi olarak vicdanen bu konuda rahatız. Elimizden geldiği kadar tarafsız olduk ve her görüşe yer verdik" dedi.
KONGRELER YAPILACAK
Sohbetin ikinci bölümünde konu AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı kimin olacağına geldi. Yazı İşleri Müdürümüzün bu sorusuna cevap veren İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, partide kongre sürecinin 2 ay içinde başlayacağını, önce Kadın Kolları ile Belde Teşkilatlarının kongrelerinin yapılacağını ifade ettikten sonra 2011 yılı içinde İlçe Teşkilatı kongresinin de yapılacağını söyledi.
YAZI DEVAM EDECEK Mİ?
"Tahmini olarak söylüyorum Kasım ayında kongremizi yapmış oluruz" diyen İlçe Başkanı Demirbağ, kongre sürecenin şeffaf bir şekilde işleyeceğini de belirtti. Demirbağ'ın açıklamasının ardından Yazı İşleri Müdürümüz Nevzat Deniz'in Sait Yazı'ya sorduğu "Tekrar İlçe Başkanlığı görevine dönecek misiniz?" sorusuna Yazı'dan önce cevap veren İlçe Başkanı Demirbağ, "İlçe Başkanı olarak Sait Başkanımızın göreve dönmesini arzu ediyorum. Teşkilat olarak bunu istiyoruz. Sait Başkanımız bizim için hala Başkan ve bir ağabey. Umuyorum ve arzu ediyorum görevine tekrar dönecektir" dedi.
YAZI NE DEDİ?
Milletvekili Adayı Sait Yazı ise şuanda bunun konuşmanın erken olduğunu belirterek, "Zaman ne gösterir şimdiden birşey söylemek zor" diyerek, tekrar İlçe Başkanlığı görevine dönmeye sıcak baktığı mesajını verdi.
ADLİYE SARAYI VE HASTANE İLE İLGİLİ
AÇIKLAMA YAPILACAK
Çerkezköy'ün gündemindeki önemli konularının da ele alındığı ziyarette İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Adliye Sarayı ve 200 yataklı Devlet Hastanesi için girişimlerini seçimden sonra sıklaştırdıklarını belirterek, kısa bir zaman içinde bu konuyla ilgili kamuoyuna açıklama yapacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.