Başkanın makam aracı kaza yaptı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın makam aracı Yulaflı kavşağında kaza yaptı. Kaza esnasında Başkan Akay’ın araç içinde olup olmadığı öğrenilemezken, iddiaya göre Başkan’ın başka bir araç ile Tekirdağ’daki toplantıya gittiği bildirildi. Kazanın ardından makam aracının ön kısmında büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, diğer araç sürücüsünün ise sağlık ekiplerince Çorlu Devlet hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Başkanın makam aracı kaza yaptı
02 Mart 2016 Çarşamba 18:41

 KAZA SAAT 16.15 SIRALARINDA MEYDANA GELDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın makam aracı Yulaflı kavşağında maddi hasarlı kazaya karıştı. Saat 16.15 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Kültür merkezi projesiyle alakalı olarak Tekirdağ’da düzenlenen toplantıya katılmak üzere başka bir araçla  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte yola çıktı. Başkanın makam aracı ise ardından yetişmek için biraz hızlı seyir etmek zorunda kaldı. Yulaflı kavşağına gelindiği esnada yan yoldan çıkan 34 LN 1073 plakalı araç sürücüsü Çerkezköy istikametine dönmek istediği esnada Çerkezköy Belediye Başkanlığı makam aracı ile çarpıştı.

ARAÇ İÇİNDE OLUP OLMADIKLARI ‘ÖĞRENİLEMEDİ’

Meydana gelen kazanın ardından her iki aracın ön hava yastıkları da açılırken, araçlarda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 34 LN 1073 plakalı araç sürücüsünü Çorlu Devlet Hastanesine kaldırırken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’ün araç içinde olup olmadıkları ‘öğrenilemedi’.

BAŞKA BİR ARAÇLA GİTTİKLERİ İFADE EDİLDİ

İddiaya göre Belediye Başkanı Akay ve Kemal Gümüş’ün Belediyeye ait başka bir araç ile Tekirdağ’da ki toplantıya gittiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Meydana gelen kazanın ardından araçlar çekici gelene kadar kaza mahallinde bekletilirken, araç trafiği kontrollü bir şekilde sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.