Belediye 250 çocuğu ücretsiz sünnet ettirdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl sünnet ettirilecek olan 250 çocuğun sünnetleri, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde tamamlandı. Alanında uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen sünnetler ücretsiz olarak gerçekleştirildi

Belediye 250 çocuğu ücretsiz sünnet ettirdi
08 Ağustos 2016 Pazartesi 16:45

"1 KURUŞ DAHİ ALMADAN SÜNNET ETTİRDİK"
 
Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkililerinin konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, "Bu yılki sünnet programı kapsamında ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimizin 250 çocuğunu, Özel Optimed Hastanesi’nin de katkıları ile 1 kuruş dahi almadan sünnet ettirdik. Çocuklarımız lokal anestezi yöntemi ile sünnet edilirken; 6 çocuğumuzun sünneti ise bazı sağlık problemleri nedeniyle daha sonra belirlenecek tarihlerde ameliyatla yapılacak." ifadelerini yer verildi.
 
BAŞKAN AKAY GEÇMİŞ OLSUN DİLKLERİNİ İLETTİ
 
Gerçekleşen sünnetlerinin işinin ehli hekimler tarafından son derece steril bir ortamda yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca sünnetleri gerçekleştiren Optimet Hastanesi doktor ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.