Bozuk yoldan AKP ve CHP'ye yüklendi

Oluşan çukurlardan patates tarlasını andıran Çerkezköy-Pınarça Yolu'nda bir basın toplantısı düzenleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Yol bakım ve onarım yapılmadığı için patates tarlasına dönmüş durumda. Bu yolun sorumlusu yerel yönetimde bulunan AKP mi, yoksa İl Genel Meclisi'nde çoğunlukta olan CHP mi? Yoldan kim sorumluysa biran önce yaptırsın" dedi

Bozuk yoldan AKP ve CHP'ye yüklendi
08 Temmuz 2011 Cuma 00:00

KAZA RİSKİ ÇOK YÜKSEK
Yolun özellikle Cezaevi ile Narin Park arasında kalan kısmı ile Pınarça'nın hem Çerkezköy, hem de Kapaklı girişinin oldukça bozuk olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Çerkezköy'ün en büyük köyünün yolu içler acısı bir durumda. Yolda oluşan çukurlardan dolayı sürücüler zik zak çizerek seyrediyorlar. Her an kaza riski ile karşı karşıyalar" dedi.
YOLUN HER İKİ TARAFI DA ÇOK BOZUK
"Bozulan bu yolda meydana gelebilecek olası bir kazada can kaybı yaşanırsa bunun hesabını kim ödeyecek? diye soran MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Yolun Cezaevi ile Narin Park arasında kalan kısmının Çerkezköy Belediyesi'ne, Cezaevi ile Pınarça arasının ise İl Özel İdaresi'ne ait olduğu söyleniyor. Bu konuda detaylı bir bilgiye sahip değilim ama yolun her iki kısmıda çok bozuk ve içler acısı" dedi.
KAZA OLMADAN ÖNLEMİNİ ALIN
"Aslında burda yolun kime ait olduğunun bence çok fazla bir önemi yok. Çünkü yolun her iki tarafı da berbat bir durumda. Araç sürücüleri her an kaza riski ile karşı karşıyalar" diye açıklamasını sürdüren MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Burada ölümlü bir kaza yaşanmadan derhal önlem alınmalı. Eğer yerel yönetimde bulunan AKP ile İl Genel Meclisi'nde çoğunlukta bulunan CHP'nin önlem almaya, yolu tamir etmeye güçleri yoksa, becerileri yoksa çıkıp ifade etsinler. MHP olarak biz yoldaki çukurları doldururuz" dedi.
EN İŞLEK KÖY YOLU
Pınarça-Çerkezköy Yolu'nun Çerkezköy'ün en çok kullanılan köy yolu olduğuna işaret eden MHP İlçe Başkanı Ordu, özellikle hafta sonları piknik amacı ile binlerce aracın bu yolu kullandığını belirterek, "Bu yolun mutlaka elden geçirilmesi, çukurların doldurulması ve tamir edilmesi lazım. Aksi takdirde telafisi mümkün olmayan kazalar meydana gelebilir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.