BÜYÜKYONCALI BELEDİYESİNE OPERASYON

Tekirdağ'ın Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı Belediyesine, düzenlenen operasyonda aralarında meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve çalışanları ile bazı firma yetkililerinin bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

BÜYÜKYONCALI BELEDİYESİNE OPERASYON
16 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Edinilen bilgiye göre, Saray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, ''İmarda usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma'' suçlarına ilişkin iddialar üzerine operasyon düzenlendi.
     Operasyonda aralarında meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve çalışanları ile bazı firma yetkililerinin de bulunduğu toplam 13 kişi gözaltına alındı.
     Bu arada jandarma ekiplerince belediyede arama ve inceleme çalışmaları yaparak çok sayıda evrak ve ihale dosyasına el konuldu.
     Gözaltındaki 13 kişi jandarmadaki sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edilecek.
     Öte yandan yapılan operasyon sırasında Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer'in, Bulgaristan'da olduğu ve yurt dışından döndükten sonra ifadesine başvurulacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.