Caddeler dar gelince otobana çıktılar

Çerkezköy’ün büyük sorunlarından biri haline gelen dilenciler artık cadde ve sokaklara sığmaz oldular. Geçtiğimiz günlerde Yünsa Kavşağı’nın Kapaklı istikametindeki trafik ışıklarında karşılaşılan görüntüler, dilencilerin artık ilçe merkezlerine sığamadıklarının açık bir göstergesi oldu

Caddeler dar gelince otobana çıktılar
26 Haziran 2015 Cuma 16:53

 İLÇE MERKEZİ YETMEZ OLDU

 

Çerkezköy’de gerek esnafın, gerek halkın, gerekse zabıtaların büyük sıkıntılarından biri olan ve insanlardan, dini ve küçük çocukları istismar ederek para dilenmeye çalışan dilenciler şu sıralar daha farklı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

OTOBANDA DİLENMEYE BAŞLADILAR

 

Yünsa Kavşağı’nın Kapaklı istikametindeki trafik ışıklarında karşılaştığımız ve yüzü görünmesi imkansız şekilde kapatılmış bir kadın ve refüje oturttuğu iki çocukla beraber ışıkta duran araçların yanına giderek para dilenmeye çalışıyorlardı.

 

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

 

Otoban yolunda dilenerek kendini, çocukları ve sürücüleri tehlikeye atan kadın, görüntü aldığımızı fark edince el hareketleri yaparak tepki göstermeye başladı. İşin ilginç yanı ise biz olay bölgesindeyken el hareketleri yapan kadın, oradan ayrılmamızla beraber sanki hiçbir şey olmamış gibi dilenmeye kaldığı yerden devam etti.

 

ARTIK HER YERDELER

 

Çerkezköy cadde ve sokaklarında görmeye ‘ne yazık ki’ alıştığımız dilenciler, artık sadece ilçe merkezinde değil, ana yol kenarlarında da sıklıkla karşımıza çıkmaya başlayacaklar gibi görünüyor.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.