Çalışan trenlerde seferden kaldırıldı!

20 Ekim tarihinde başlanan Çerkezköy-Kapıkule-Çerkezköy ve Çerkezköy-Uzunköprü-Çerkezköy ekspres tren seferleri ani bir kararla durduruldu. 3 yıl aradan sonra açılan tren seferlerinin ani bir kararla kapatılması ise merak konusu oldu

Çalışan trenlerde seferden kaldırıldı!
15 Şubat 2016 Pazartesi 09:31

ANİ BİR KARARLA DURDURULDU

TCDD internet sitesinden yayınlanan bilgiye göre Çerkezköy-Kapıkule-Çerkezköy ve Çerkezköy-Uzunköprü-Çerkezköy ekspres tren seferleri 15 Şubat tarihi itibariyle durduruldu. 20 Ekim tarihinde Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan'ın da katıldığı törenle 3 yıl sonra yeniden başlayan seferler ani bir kararla durduruldu.

KABUL EDİLEBİLECEK BİR DURUM DEĞİL

Günlük ortalama 20-25 arasında yolcu taşıyan ve sömestr tatilinde ise 150’ye çıkan seferlerin ardından TCDD Genel Müdürlüğü sitesinden duyurulan sefer durdurma kararı çok etkisi yarattı. Çerkezköy Tren Garı yetkililerinden alınan bilgilere göre de, “herhangi bir aksilik olmadan devam eden seferlerin neden durdurulduğunu hala anlamış değiliz. Halkalı kısmında herkesin bildiği gibi sıkıntıları aldı başını gidiyor ama Çerkezköy-Kapıkule-Çerkezköy ve Çerkezköy-Uzunköprü-Çerkezköy arasında bir sıkıntı olmamasına rağmen seferlerin durdurulması kabul edilebilecek bir durum değildir” denildi.

15 ŞUBAT TARİHİ İTİBARİYLE DURDURULDU

TCDD internet sitesinden yayınladığı açıklamada ise, “1. Bölgede yer alan Çerkezköy-Kapıkule-Çerkezköy ve Çerkezköy-Uzunköprü-Çerkezköy ekspres tren seferleri 15 Şubat itibariyle durduruldu” ifadelerine yer verildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.