ÇEMYO’ya, binası tahsis edildi

Veliköy Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi arasından 2012 yılında yapılan protokoldeki hatalar nedeni ile Çerkezköy Belediyesi tarafından protokolün iptal edilmesinin ardından 211 ada üzerindeki Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Derslik Binası Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’na tahsis edildi

ÇEMYO’ya, binası tahsis edildi
24 Eylül 2014 Çarşamba 07:55

Veliköy’de yapımı tamamlanan Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Derslik Binası, Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’na teslim edildi. 15 Haziran 2012 yılında kapanan Veliköy Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılan protokolün eksikleri ve hataları nedeni ile iptal edilmesinin ardından Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun yeni eğitim ve öğretim dönemine Veliköy’de başlayabilmesi için Çerkezköy Belediyesi 211 ada üzerinde dönemin Veliköy Belediyesi tarafından yaptırılan ÇEMYO Derslik Binası’nı ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a teslim etti.

EKSİKLİKLER ARALIK AYI SONUNA KADAR TAMAMLANACAK
211 adada bulunan Derslik Binası ile arazisini Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’na teslim eden Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, binanın eksiklerinin Aralık ayı sonuna kadar Çerkezköy Belediyesi tarafından tamamlanacağını söyledi. Derslik Binası’nı ve 211 adada bulunan araziyi teslim alan ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ise binanın elektrik, doğalgaz, su, internet vs. bağlantılarını yaptıracaklarını ve bu hafta içinde taşınma işlemlerinin tamamlanmasını hedeflediklerini ifade etti.

TUTANAKTA NELER VAR?

Çerkezköy Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu arasında yapılan devire göre Çerkezköy Belediyesi Aralık ayı sonuna kadar 211 ada ve bina üzerindeki şu eksikleri tamamlayacak:

İŞTE EKSİKLER!
Kapıdan binaya kadar yol yapılacak, çevre düzenlemesi yapılacak, idari bölüm i çin tadilat yapılacak, giriş kapısı için düzenleme yapılacak, güvenlik noktası için baraka yapılacak, asansör katları yapılacak, zemin katta bulunan idari odalara parmaklık yapılacak, elektrik tesisatı denenmediğinden, elektrik bağlandığı zaman oluşacak aksaklıklar giderilecek ve Derslik Binası’na ait statik, mimari, mekanik ve elektrik son durum projeleri hazırlanacak.

TAŞINMA 10 GÜNDE BİTECEK
Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun Derslik Binası’nı devir almasının ardından 10 gün içinde 2014-2015 Akademik Yılı’na yeni binada başlaması öngörülürken, yeni binanın 10 gün içerisinde faaliyete geçmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.