Çerkezköy bayramlaştı

Çerkezköy protokolü Ramazan Bayramı’nın ilk günü Belediye Binası önünde bayramlaştı. Saat 11.00-12.00 arasında düzenlenen bayramlaşma programına protokol üyeleri ve vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterirken, sıcaktan dolayı ve ilk kez Belediye Binası önüne kurulan çadırlar ve kokteyl masaları ile davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Çerkezköy bayramlaştı
31 Temmuz 2014 Perşembe 08:07

KATILIM BEKLENİN ÜZERİNDE OLDU
Ramazan Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Belediye Binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine geçtiğimiz yıllara nazaran bu sene oldukça yoğun ilgi gösterildi. Çerkezköy Belediye Binası önünde saat 11.00’da başlayan bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Belediye Başkan yardımcıları İmdat Özgör ile Atilla Can, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ve Kayyum Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ile Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, AKP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü amirleri, Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türk Hava Kurumu Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile Dernek Üyeleri, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, mahalle muhtarları, cami imamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.
BAYRAMLAŞMA İLK KEZ BU KADAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Bayramlaşmaya gelen davetlilere bu yıl ilk kez kurulan çadır ve kokteyl masaları Belediye Binası önüne konulurken, çeşitli ikramlarda bulunuldu. Küs ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı Ramazan Bayramı’nda herkes bayramın getirmiş olduğu sevgi ve hoşgörüyü birbirleriyle paylaştılar. Bayramlaşma töreninin ardından davetliler kendileri için hazırlanan ikramlardan tadarken, uzun yıllar sonra bir bayramlaşma programının bu kadar yoğun ilgi görmesi dikkatlerden kaçmadı. Bayramlaşma esnasında çocuklar da bayram harçlığı kapabilmek adına protokol üyelerinin etrafında pervane olurken, çoğu vatandaş ve kamu kurum temsilcileri de bayramlaşma törenini ölümsüzleştirmek adına cep telefonlarıyla kendilerini çektirmeyi ihmal etmediler.
HASTA VE HASTA YAKINLARIYLA BAYRAMLAŞTILAR
Ramazan Bayramının ilk günü düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve beraberindeki Başkan Yardımcılar ile Meclis Üyeleri Çerkezköy Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek burada tedavi görev hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştılar. Daha sonra Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy Cezaevi'ni ziyaret ederek, burada kalan kader mahkumları ile bayramlaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.