Çerkezköy güreşe doyacak

İlçe ve bölgedeki önemli organizasyonlardan Çerkezköy Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin 19.su Pazar günü gerçekleştirilirken, organizasyonla ilgili bilgi veren Güreş Ağası Mesut İşlek tüm yöre halkını güreşlere davet ettiklerini açıkladı

Çerkezköy güreşe doyacak
27 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Bu yıl 19.’su düzenlenecek Çerkezköy Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri Pazar günü Tepe Emlak Konutları’ndaki Güreş Alanı'nda ve Güreş Tertip Komitesi himayesinde yapılacak.
RUMELİ TV CANLI YAYINLAYACAK
Saat 12.00’da başlayacak güreşleri Rumeli Tv 13.30-16.30 saatleri arasında naklen yayınlayacak. Toplam 12 kategorinin olduğu güreşlere 250’ye yakın güreşçinin geleceği tahmin ediliyor. Tamamen ücretsiz olan organizasyonda 10 bin kişilik ücretsiz ikram da yapılacak.
YÖRE HALKINA SESLENDİ
19 yıldır Güreş Ağası olan Mesut İşlek güreşler öncesi organizasyonla ilgili bilgi verdi. Güreş Tertip Komitesi Himayesi’nde ve Çerkezköy Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Çerkezköy Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin Pazar günü saat 12.00’da Tepe Emlak Konutları’ndaki güreş alanında başlayacağını söyleyen İşlek, Çerkezköy ve bölge halkına seslenerek, “Tüm Çerkezköy ve yöre halkını her sene olduğu gibi bu sene de güreşlere bekliyoruz ve manevi olarak bizlere destek olmalarını diliyoruz” dedi.
ÜLKE ÇAPINDA DUYULMUŞ BİR ORGANİZASYON
Çerkezköy Güreşlerinin efsane Ağası İşlek, geleneksel olarak yapılan Çerkezköy Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin Türkiye genelinde duyulmuş bir organizasyon olduğuna da dikkat çekerken, Çerkezköy Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne halkın isteği olduğunu dile getirdi ve kendilerinin de bu isteği göz önüne aldığını ifade etti. İşlek ayrıca, Çerkezköy’ün adını duyurmak için otuzun üstünde yere gittiklerini ve buradaki güreşlere katıldıklarını da hatırlattı.
250’YE YAKIN GÜREŞÇİ BEKLENİYOR
İşlek, güreşlerin 12 kategoride yapılacağını ve bu yıl 250’ye yakın güreşçinin katılmasını beklediklerini kaydederken, güreşlerde iyi olanın kazanmasını dilediklerini vurguladı. Organizasyonun ücretsiz olduğunu ve tüm bölge halkını Pazar günü gerçekleştirilecek güreşlere beklediğini söyleyen Mesut İşlek, on bin kişilikücretsiz ikramlarının olacağını da sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.