Çerkezköy yeni Başkanına kavuştu

Dün İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Barbaros Bozkurt'tan Belediye Başkanlığını mazbatasını teslim alan Vahap Akay, öğleden sonra saat 15.00'da da devir teslim töreniyle Başkanlık görevini teslim aldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Meclis Üyeleriyle birlikte geldiği Belediye’de, Belediye eski Başkanı Ali Ertem'e çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.

Çerkezköy yeni Başkanına kavuştu
08 Nisan 2014 Salı 07:31

10 SEN BOYUNCA KİMSE PARTİ ROZETİMİ GÖRMEMİŞTİR
Devir teslim töreninde AKP ve CHP İlçe Başkanları Reşat Bahar ile Saim Özkan, her şeyin hayırlı olması temennisinde bulunarak birbirlerine teşekkür ettiler. Belediye Başkanlığı görevini Vahap Akay'a teslim eden Ali Ertem, görevi bıraktıktan sonra bir şeyler yapmanın onuru ve gururunu yaşayabilmenin önemli olduğunu söyleyerek, "12. Belediye Başkanıyım ve o değişmeyecek. Ama mesele iyi anılmak çok önemli Allah razı olsun diyen olursa bu bizim için öbür tarafa gidecek olan şeydir. Başkanlık bitiyor ve 10 sen önce neyse yine aynı konuma dönmüş oluyorum. Vatandaşın içine girip onlarla birlikte olacağız. Önemli olan başkanlık sonrasında kafayı öne eğmemek ve diyaloglara devam edebilmek. Bu konuda vicdanen müsterihim. Bilmeden kırdıklarım varsa da herkesten helallik diliyorum, ben hakkımı helal ediyorum" açıklamasında bulundu.
İNŞALLAH ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPARSINIZ
Vatandaşı memnun etmenin çok önemli olduğuna değinen Ali Ertem, "Çerkezköy zor bir yer. Eski bir belediye başkanı olarak ve yaşça büyüğünüz olarak çekinmeden söylüyorum her zaman buradayım. Bilgi ve tecrübe olarak, bilgimi saklamadan elimden geleni yaparak yardımcı olurum. Allah muaffak etsin bunu canı gönülden söylüyorum. inşallah çok güzel hizmetler yaparsınız" diye konuştu.
PARTİ ROZETİMİZİ KALBİMİZE KOYDUK VE HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM
Ali Ertem'in ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, "Önemli bir mücadele ve bu mücadele de bu bayrak yarışını halkımız bize teslim etti. Bugüne kadar Çerkezköy'e hizmet eden belediye başkanlarımıza ve Ali başkanımıza teşekkür ediyorum. Seviyeli bir seçim geçirdik. Kırdığımız kalpler varsa özür diliyorum. Önümüzde önemli bir dönem var. CHP olarak kazandık ama parti rozetimizi kalbimize koyduk herkesin belediye başkanı olacak şekilde hizmet edeceğiz. Oy veren vermeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ali Başkanımızı da büyüğümüz olarak görüyoruz ve gerektiği noktalarda önümüzdeki dönem için konuşmak bilgi almak isteriz" dedi.
11.00’da TÜM HALK DAVETLİ
Yapılan devir tesilim töreninin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bütün Çerkezköylüleri bugün saat 11.00’da Çerkezköy Belediyesinde yapılacak olan törene davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenan ters - 10 yıl önce
parti rozetini yakana takmadın ama icraatlarınla verdiğin ihalelerle akp lileri kolladığını alenen gördük
Avatar
çerkez damadı - 10 yıl önce
hayırlısı olsun,kutlamaları ve hayırlısı olsun ziyaretlerini kısa kesip bie an evvel projeler hayata gecilmelidir.alem başkan görsün.
Avatar
... - 10 yıl önce
çerkezköy ümüz için rabbim hayirli olani nasip etsin..
Avatar
vizyon projeler - 10 yıl önce
haydi durma hemen başla vakit yok.
Avatar
Çerkezköy - 10 yıl önce
senin için herkez enayi bi sen uyanıktın şimdi gördün bu seçimin hesabını genel merkez sana sorar