DSİ’nin bahaneleri tükendi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu suyunun ıslahı hakkında açıklamalarda bulundu. Devlet Su İşleri’nin (DSİ) Çorlu suyu ıslahını yapmadığını dile getiren Akay, “Çorlu suyunun Çerkezköy sınırları içerisinde kalan alanıyla ilgili olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kamulaştırma maliyetini üzerine alacak bir meclis kararı alarak DSİ’ye gönderdi. Şu an top DSİ’de” dedi

DSİ’nin bahaneleri tükendi
02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:51

ÇORLU SUYUNUN ISLAH EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nden sökülen ağaçlar hakkında düzenlediği basın toplantısında Çorlu suyunun ıslahı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akay, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: “Devlet Su İşleri’nin Çorlu suyu ile ilgili yıllardan beri ötelediği bir projesi var. Bu proje ile ilgili yıllardan beri ısrarlı bir şekilde Çerkezköy’de su baskını istemediğimizi, Çorlu suyunun ıslah edilmesi gerektiğini söylüyoruz. DSİ ise burada bir kamulaştırma olduğunu, belediye bu kamulaştırmayı üzerine alırsa ıslahı yapacaklarını söyledi.
ŞU AN TOP DSİ’DE
2-3 ay önceki Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda Çorlu suyunun Çerkezköy sınırları içerisinde kalan alanıyla ilgili olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kamulaştırma maliyetini üzerine alacak bir meclis kararı alarak DSİ’ye gönderdi. Şu an top DSİ’de. Islah edilmesini bekliyoruz. Bu ıslah gerçekleşirse Çerkezköy rahat nefes alır hale gelecek. Bu ıslah yapılmadığı sürece Çerkezköy’ün bu yüzden aldığı zararın faturasını DSİ’ye kesmek zorunda kalacağız.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.