Fidanlar toprakla buluştu

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dikili Bir Ağacım Olsun’ etkinliği kapsamında bugün Ambardere’de 1500 adet ıhlamur, sedir, çam, selvi ve çınar fidanları toprakla buluşturuldu.

Fidanlar toprakla buluştu
31 Mart 2016 Perşembe 07:49

AMBARDERE MEVKİİ'NDE GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dikili Bir Ağacım Olsun’ etkinliği kapsamında Ambardere Mevkii’nde düzenlenen ağaç dikme etkinliğine Çerkezköy Belediye Başkanvekili Taner Bahar, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Belediyesi Birim Müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
ORMANLAR ÜLKENİN AKCİĞERLERİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan ağaç dikme etkinliğinde konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, Orman Haftası kapsamında Çerkezköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bu etkinlikte dünyanın akciğeri görevini gören ve en önemli zenginlik kaynaklarından biri olan ormanlara katkı sunmanın hep birlikte haklı gururunu yaşadığımızı ifade etti.
"ORMANLAR VE DOĞAL KAYNAKLAR KORUNMALI"
“Bu gururu yaşamamıza zemin hazırlayan başta Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Vahap olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” diyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, “Bu mutlu günde fidanları toprakla buluşturarak atacağımız bu örnek adımın başta tüm gençlerimize örnek olmasını dilerken, insanlığa her zaman olumlu dönüşler sunan toprak ananın, ormanların ve yeryüzündeki sayısız doğal kaynakların korunmasının hepimizin asli görevi olduğunu hatırlatıyor, tüm katılımcıların Orman Haftası’nı sevgi ve saygı ile kutluyorum.” dedi.
1500 FİDANI ÖĞRENCİLER TOPRAKLA BULUŞTURDU
Açılış konuşmasının ardından Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nden Çevre Mühendisi Furkan Tülün tarafından fidanların nasıl toprakla buluşturulacağı anlatıldı ve ardından 1500 adet ıhlamur, sedir, çam, selvi ve çınar fidanı toprakla buluşturuldu. Ağaç dikme etkinliğinin ardından ağaç diken öğrencilere ve katılımcılara Çerkezköy Belediyesi tarafından ikramda bulunuldu.
Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.