Gökhan İnce Kapaklı Belediyesi'nde danışman olacak

10 yıldır Çerkezköy Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Gökhan İnce, Mayıs ayı itibariyle Kapaklı Belediyesi'nde danışman olarak göreve başlayacak

Gökhan İnce Kapaklı Belediyesi'nde danışman olacak
21 Nisan 2014 Pazartesi 14:38

Kapaklı Belediyesi'nde Mayıs ayı itibariyle danışman olarak görev yapacak Gökhan İnce, Kapaklı Meclisi'ne İrfan Mandalı'nın davetlisi olarak katıldı. Toplantının ardından Gökhan İnce, Kapaklı Belediyesini Başkan İrfan Mandalı ile gezerek incelemelerde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:) - 10 yıl önce
hiçmi utanmıyorsunuz hiçmi sıkılmıyorsunuz seçimde millete ne dediniz şimdiye bak bide
Avatar
yesso - 10 yıl önce
sayın gökhan bey.başkan makamında bulunan sosyo tesisvar.orası nedir bakı ver.
Avatar
SAADET - 10 yıl önce
yine biz haklı çıktık elhamdulillah
türkiyede iki parti var
1 saadet partisi) yani milli görüş
2 diğerleri
Avatar
kapaklı üçgeni - 10 yıl önce
kenan seckin ali osman orhan irfan madalı.
Avatar
10 yıl siyaseti - 10 yıl önce
siyaset dostda düşmana davsiye edilmez.namerte merte bırakılmaz.kapaklı
Avatar
adem dikduran - 10 yıl önce
ali ertemin listede işe yaramaz bir yere koyup başkan yardımcılığı vermeyi düşünmediği bir adam. ak parti teşkilatı için geceli gündüzlü ve belediye için geceli gündüzlü ali ertem için durup dinlenmeden çalışmış bir adam. teşkilatta belediyede alinin yanında en çok çalışan adam. ödülü nedir kontenjan 2. sıra belediye meclis üyeliği başkan yarımcılığı düşünülmüyor çünkü şükrü dumanlardan ali dönmeze listede remzi gariple yedi adamına söz verilmiş. teşkilatta ki herkes gibi adam yerine konmamış bir 2 . adam. görev adamı gökhan ince . bütün bunlara rağmen bir gecede müslüman olup cumada camide hutbe vermeye başlayıp cemaate cuma namazı kıldıranlar var çerkezköyde. peki müslümanın biriside gitmiş kliseye danışman olmuş bunca doğrudan bir tane yanlış mı çıkardınız.... aşkolsun sizlere.... cami klise örneğinde kimse alınmasın teşbihte hata olmaz.
Avatar
neönemi var - 10 yıl önce
biyoloji dersinde canlıları omurgalı ve omurgasız diye ayırıyorlardı lisede...gayet omurgalı bir karar iki taraf içinde:):):)
Avatar
... - 10 yıl önce
gökhan abiyi tanırım.
kendisinin bir danışmanlık şirketi vardır.
bilgi birikimi üst seviyede bir şahıstır.
bunca zaman elde ettiği birikimlerle danışmanlık hizmeti vererek ticaret yapmaktadır,herkesin malını satarak yaptığı gibi.hiç kimse ticaret yaparken müşterisinin fikirlerini ön plana çıkarmaz.
başkan yardımcısı değildir,meclis üyesi değildir.burada herhangi bir partisel olay yoktur.sadece danışmanlık hizmeti vermektedir.bir nevi ticaret yapmaktadır.
talep eden herkese de her türlü konuda danışmanlık hizmeti verebilir.
olayı başka taraflara çekmenin bir anlamı yoktur.

saygılarımla.