Halkın projesi olacak

Çerkezköy Belediyesi Rekreasyon Alanı Projesi, Çerkezköy Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden Çerkezköy halkının görüşlerine sunuldu. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre projenin görseli sosyal medya hesaplarında yaklaşık 1 ay duracak ve Çerkezköy halkının taleplerine göre proje revize edilip hayata geçirilecek

Halkın projesi olacak
08 Eylül 2014 Pazartesi 08:02

Çerkezköy Belediyesi'nin eski otogar binası çevresini kapsayan ve 105.000 m2'lik  alana hitap eden Rekreasyon Projesi'nin görseli sosyal medyada Çerkezköy halkının görüşlerine sunuldu



HALKIN PROJESİ OLACAK
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre rekreasyon projesi hayata geçirilmeden önce proje Çerkezköy halkına sunuldu ve tamamen halkın talepleri ile hayata geçirilecek.



REVİZE ÇALIŞMASI İLE HAYATA GEÇİRİLECEK

Rekreasyon projesi kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından "Tasarladığımız proje klasik şeyler içeriyor. Projenin en önemli unsuru anfi tiyatro, konser alanı ve yürüyüş alanlarının olmasıdır. 1 aylık bir süre boyunca proje Çerkezköy Belediyesi sosyal medya hesaplarından Çerkezköy halkının görüşlerine sunuluyor. Talepler doğrultusunda proje üzerinde revize çalışması yapılarak değerlendirme yapılacak" ifadeleri kullanıldı.



GÖLET PROJENİN OLMAZSA OLMAZI

Vatandaşın proje içerisinde ne olmasını isterlerse revize edilip projeye dahil edileceğini dile getiren yetkililer "Projenin olmazsa olmazları büyük bir alanın olması ve içerisinde göletin olmasıdır. Çeşitli süs havuz projeleri de 3500 m2'lik gölet alanı içerisinde hayata geçirilecek" dedi.



PARK KAMERA SİSTEMİ İLE DONATILACAK
Ayrıca 30 Ağustos tarihinde hizmete açılan Hükümet Konağı'nın önündeki park kamera sistemi ile donatılacak. Bu şekilde parkın güvenliği sağlanmış olacak ve herhangi bir zarar verilme konusunda gerekli işlemlerin yapılması kolaylaşacak.







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yücel sokak Sami - 10 yıl önce
sokağımızdaki tv fm gsm kulesi nasıl önümüzdeki ay diye diye bir yılı bulduysa ki en son sayın vahap akay ağustos 2014 de kalkacak demişti eylül ortasındayız daha ihalesi bile gündemde değil güzel görünen bu projede uzun yıllar alır.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce @Yücel sokak Sami
1 yıldır duran kuleyi 5 aylık başkana sormanız bir yana. artık büyükşehir olduk tekirdağın haberi izni olmadan birşey yapmak zor bunuda düşünün biraz.