Hastane açılışı yıl sonuna kaldı

Yeni Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin 15 Ekim diye belirtilen poliklinik açılışları iptal oldu. Hastanenin açılış tarihi içinde bulunduğumuz 2015 yılının sonu olarak gösterildi.

Hastane açılışı yıl sonuna kaldı
16 Kasım 2015 Pazartesi 08:37

15 EKİM’DE POLİKLİNİKLER TAŞINACAKTI

Çerkezköy’de inşaatı hala devam etmekte olan Devlet Hastanesi’nin açılışı için hatırlanacağı üzere önce 23 Nisan, sonrasında ise 30 Ağustos tarihleri verilmişti. Hastane bu iki tarihlerde de açılamayınca yetkililer 15 Ekim’de sadece polikliniklerin yeni binaya taşınabileceğini iletmişlerdi.

TAŞINMAKTAN VAZGEÇİLDİ

15 Ekim’de poliklinikler açılmadı ve nedeni ise henüz tamamlanamayan altyapı çalışmaları ve doğalgaz bağlantısı olarak gösterildi. İnşaat devam ederken hastaların yeni binaya giriş çıkışlarında kazalar da yaşanabileceğini ve bu sorumluluğu kimsenin alamayacağını belirten yetkililer hastanenin önce polikliniklerini açmaktan vazgeçtiklerini belirttiler.

AÇILIŞ YIL SONUNU BULACAK

Yeni binaya sadece polikliniklerin taşınması durumunda sistemlerinde de sorun çıkabileceğini dile getiren yetkililer, hastanenin parça parça değil de tek seferde açılacağını ve bu açılışın da bu yılın sonunu bulacağını belirttiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.