Hazirana niyet Eylüle KISMET

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın ardından Çerkezköy’de tren seferlerinin 31 Ocak 2015 tarihinde başlayacağı ifade edilmişti. 10 Şubat tarihinde yaptığımız haber ile seferlerin bir aksilik çıkmazsa Haziran ayında başlanacağı söylenirken, yeni bir iddia daha ortaya atılarak tren seferlerinin Eylül ayında başlamasının planlandığı ancak tren seferlerinin 2016 yılının yaz aylarına doğru sağlıklı bir şekilde hizmet verebileceği ifade edildi

Hazirana niyet Eylüle KISMET
16 Nisan 2015 Perşembe 18:33

 SEFERLER EYLÜL AYINA KALDI

Tren seferlerinin durumu adeta arap saçına döndü. 10 Şubat tarihinde “Tren seferleri kısmetse Haziran’a” başlıklı haberimizin ardından önceki gün seferlerin son durumu hakkında bilgi aldığımız TCDD yetkilileri, “Tren seferleri hakkında yeni bir gelişme var. Haziran ayında seferlerin başlayacağı konuşuluyordu ancak gelinen son noktada muhtemelen Eylül ayında seferler başlayacak. Birkaç ihalenin iptal olduğu ve işlerinde bu yüzden geciktiği ifade ediliyor” denildi.

BAŞLASA BİLE VERİM ALINAMAZ

Çerkezköy’de tren seferlerinin ancak 2016 yılının yaz aylarına doğru sağlıklı bir şekilde çalışabileceğini ifade eden yetkililer, “Seferler başlasa bile sağlıklı verim alınamaz. Belirli günler seferler olur. Trenler gecikmeli gider. Çalışmalara hız verildiği söyleniyor. Baharın gelmesiyle biraz daha görüntü var gibi. 2016 yılının yaz ayından önce sağlıklı seferlerin başlaması zor” ifadeleri kullanıldı.

EN BÜYÜK SIKINTI HALKALI’DA

Yetkililer son olarak, “En büyük sorun Halkalı da trenin gireceği durak, peron, bina ve alt-üst geçit yok. En büyük sıkıntı şu anda bu. Marmaray’ın 2016 yılında bitmesi öngörülüyor. Şu anda Yenikapı’ya kadar çalışıyor. Yenikapı’dan Halkalı’ya olan kısım bitecek ki burada ki trenlerde bay-pass edilip oradan insanlar İstanbul’un içine gidebilsinler” açıklamasında bulundular.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
K.ARİFOĞLU - 9 yıl önce
ölme eşeğim ölme
Avatar
KIZILPINAR - 9 yıl önce
eğer tekirdağ büyükşehir belediyesini akp kazansaydı o zaman hızlanacaktı. sadece bu işlerde rant konuşur her şeyde olduğu gibi.