H.E.M. Yaz Dönemi kursları başlıyor

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi, merkezde ve beldelerde olmak üzere 7 farklı alandaki yaz dönemi kurslarına 4 Temmuz’da başlıyor.

H.E.M. Yaz Dönemi kursları başlıyor
30 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Bünyesinde açtığı kurslarla gerek sosyal kültürel alanda gerek mesleki alanlarda vatandaşlara eğitim veren Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi, merkezde ve beldelerde olmak üzere 7 farklı alandaki yaz dönemi kurslarına 4 Temmuz’da başlıyor. Kursa katılım için başvuruların Cuma günü sona ereceğini belirten H.E.M. Yetkilileri, talep olduğu ve gerekli sayıya ulaşıldığı takdirde yeni kursların da açılabileceğini kaydetti. Yetkililer ayrıca okuma yazma kurslarının da sürekli olarak devam ettiğini dile getirdi.
İLK OLARAK VELİKÖY’DE BAŞLADI
Yaz dönemi kurslarının şu ana kadar sadece Veliköy’de başladığını belirten H.E.M. Yetkilileri, 4 Temmuz tarihinden itibaren merkez, Kızılpınar, Kapaklı ve Karaağaç’ta olmak üzere 7 farklı alanda kurs açılacağını ifade etti.
HANGİ KURS NEREDE AÇILACAK
Şu ana kadar Veliköy’de ‘Çeyiz hazırlama ve yatak örtüsü dikimi’ kurslarının başladığını dile getiren yetkililer, “Merkezimizde Bilgisayar Kullanımı (İşletmenlik), Bağlama, Gitar ve İngilizce kursları açılacak. Kızılpınar’da Elde Kurdele Nakışı ve Halk Oyunları, kursları, Karaağaç ve Kapaklı’da da Elde Kurdele Nakışı kursları, açılacak olan diğer kurslarımız. Başvuru süresi de Cuma günü sona eriyor. Talep olduğu ve yeterli çoğunluk sağlandığı sürece daha farklı kursların açılma ihtimali de var” açıklamasında bulundu. Yetkililer, forklift kursunun da işletmelerde ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde devam ettiğini de kaydetti.
OKUMA YAZMA KURSLARI SÜREKLİ DEVAM EDİYOR
Yetkililer ayrıca okuma-yazma kurslarının da devam ettiğine dikkat çekerek, “Merkezimizde okuma yazma bilmeyen vatandaşlar ya da bildiği halde belgesi olmayan vatandaşların belgelendirme işlemleri sürekli olarak yapılıyor. Vatandaşlarımız etrafında bu sıkıntıyı çeken kişileri bize yönlendirebilirler” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.