Hükümet Konağı önünde de çalışmalar başladı

30 Ağustos tarihinde açılması planlanan Hükümet Konağı önü çamlık alanında ki park çalışmasında sona doğru yaklaşılırken, Hükümet Konağı önündeki otopark ve Atatürk Büstü önünde de yapılması planlanan çalışmalar için araç parkı trafiğe kapatıldı.

Hükümet Konağı önünde de çalışmalar başladı
11 Ağustos 2014 Pazartesi 07:23

ÇAMLIK PARKTA ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE
 
Hükümet Konağı önünde bulunan çamlık alanda yapılan park çalışmalarında sona gelinirken, vatandaşların rahatlıkla yürümeleri için dökülen betonların üzeri bordür taşlarla kaplanıyor. Bordür taşlarının yanı sıra park içine geceleri de vatandaşların rahatlıkla kullanabilmeleri için büyüklü küçüklü lambalar monte edilirken, önümüzde ki günlerde de oturma gruplarının monte edileceği ifade edildi. Diğer yandan park alanına sulama sistemlerinin yerleştirilmesinin ardından çimlerin monte edileceği öğrenildi.
 
PARK ÜZERİNDE FARKLI BİR KONSEPT OLUŞTURULACAK
 
30 Ağustos tarihinde açılması planlanan çamlık parkta çalışmalar devam ederken, Hükümet Konağı önünde bulunan araç parkında da çalışmalar başlıyor. Çalışmaların rahatlıkla yapılabilmesi için araç parkı trafiğe kapatılırken, park üzerinde bulunan demir korkuluklar da söküldü. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, araç parkı üzerinde ilk etapta yağmur suyu hattı yapılacak ve daha sonra da park alanı üzerinde yeşil alan oluşturularak farklı bir konsept ortaya çıkarılacak.
 
ÖZEL BİR ÇALIŞMA YAPILACAK
 
Hükümet Konağı önündeki çalışmaların ardından Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri Atatürk büstü etrafında da düzenlemeye giderek, farklı bir ışıklandırma sistemi ile çimlendirme yaparak özel bir çalışma içine girileceği ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.