İsmetpaşa Parkı bitmek bilmiyor

Kapaklı Belediyesi İsmetpaşa Parkı, yüklenici firmaya verilen ve parkın Nisan ayına yetiştirilmesini öngören son cezalı süreye de yetiştirilemedi

İsmetpaşa Parkı bitmek bilmiyor
01 Nisan 2015 Çarşamba 19:36

 SON CEZALI SÜRE DE BİTTİ

Şubat ayında Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, yapımına başlanmasının ardından 400 gün içerisinde bitmesi gereken İsmetpaşa Parkı için yüklenici firmaya Nisan ayına kadar verilen son cezalı süre de doldu ve park hala halkın kullanımına açılamadı.

SON İHTAR: SÖZLEŞME FESHEDİLECEK, TEMİNAT YANACAK

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden bu ay alınan bilgilere göre ise yüklenici firmaya Haziran ayının 5’ine kadar son ihtar yapıldı. Yüklenici firma parkı 5 Haziran 2015’e kadar tamamlayamazsa firmayla olan sözleşme feshedilecek ve firmanın teminatı yanacak.

5 HAZİRAN ZOR GÖRÜNÜYOR

Parkta çalışmalar devam ediyor fakat çalışmalar parkın 5 Haziran’a kadar hazır olacağı yönünde bir görüntü sergilemiyor.


Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suat temur - 9 yıl önce
bu adamlar belediyeciliği bilmiyor.el alem köprüyü bitirecek nerdeyse ondan sonra ak koyun oluyor tercihini bunlardan yana kullanmayanlar.