Kapaklı Kültür Merkezi için protokol imzalanacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi’nin ortak projesi kapsamında Kapaklı İlçesi İnönü Mahallesi 512 Ada 1 Parsel’de toplam inşaat alanı 15 bin 931 m2’lik alanda yapılacak olan Kapaklı Kültür Merkezi Projesi’nin imzaları yarın atılıyor

Kapaklı Kültür Merkezi için protokol imzalanacak
06 Eylül 2016 Salı 12:46

İMZALAR ATILACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılan Kapaklı Kültür Merkezi projesinin yüklenici firması ile Kapaklı Belediyesi arasında sözleşme imzalanacak. Yarın Kapaklı Belediyesi’nde düzenlenecek olan imza törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Yüklenici Firma temsilcileri katılacak.

15 BİN M2’LİK ALANA YAPILACAK

İmzalanacak sözleşme sonrası yüklenici firma belirlenen günde işe başlayacak. Kapaklı Kültür Merkezi 15 bin 931 m2’lik bir alanda yükselecek. Proje içeriğinde ise çok amaçlı salon (346 m2), 296 koltuk, Kütüphane (215m2), balo salonu, ticari alan, cep sineması (3 adet), Kafe, restoran (141 m2), 9 adet 45 m2 derslik, Fotoğrafçılık atölyesi, dans atölyesi, müzik atölyesi, tiyatro atölyesi bulunmaktadır.

Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.