KAPAKLI'DAN ERTEM'E CEVAP

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in "Diğer Belediyeler ile ilgili neden birşey konuşmuyor?" eleştirisine cevap veren MHP İlçe Başkanı Ordu, "Biz toplum olarak çok çabuk unutuyoruz. Daha dün Kapaklı'da yapılan çöp ihalesini 12.5 milyona veren Kapaklı Belediyesi değil miydi? Bunun ortaya çıkmasının ardından MHP'nin muhalefeti sonrası iptal edilip yeni ihale 8 milyona verilmedi mi? Kapaklı halkının 4.5 milyon TL'sini MHP kurtarmadı mı? Bu parayı çakalın midesinden çıkarıp almadık mı?" diye sordu

KAPAKLI'DAN ERTEM'E CEVAP
25 Aralık 2012 Salı 08:13

Kapaklı MHP İlçe Teşkilatı'nın yeni yerine taşınması ile düzenlenen törende konuşan Çerkezköy MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Tekirdağ'ın Büyükşehir olması ile birlikte Çorlu ve Çerkezköy'ün ikiye bölünerek Kapaklı ve Ergene isimli iki adet yeni ilçenin oluştuğunu belirterek, "Artık Kapaklı'da yaşayan arkadaşlar tarafından İlçe Teşkilatı'nın oluşturulması ve beldeden ilçeye geçiş hazırlıklarının tamamlanması gerekiyor. Bu nedenle biz altyapıyı hazırlamak için çalışmalara başladık. Elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız" dedi.

İKTİDARIN EN GÜÇLÜ ADAYIDIR
Kapaklı'nın 5 mahalle iken Karaağaç ve köylerin de eklenmesi ile 13 mahalle olduğunu ve nüfusunun genişlediğini belirten MHP İlçe Başkanı Ordu, yeni kurulan ilçe sınırları içinde MHP'nin 165 delegesi ve 242 üyesinin bulunduğunu kaydederek, "Bundan sonra Kapaklı İlçe Teşkilatı önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Kapaklı Belediyesi'ni almak için partisine gönül vermiş, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunan, kursağından yetim hakkı geçmemiş kişiler ile birlikte iktidara taliptir ve en güçle adayıdır" açıklamasını yaptı.
KAZANMAK ÇOK KOLAY
"Kapaklı Belediyesi'ni kazanmak benim Çerkezköy'den buraya gelmemden daha kolay" diye iddialı bir çıkış yapan MHP İlçe Başkanı Ordu, "Kapaklı Bleediyesi'ni kazanmak için para pula gerek yok. Herşeyden önce inanç gerek, inanmak lazım. Bir önceki seçimde bu bölgede partimize oy veren her bir arkadaşımız bir arkadaşını ikna etse, partimize kazandırsa bu seçim kazanılır" diye konuştu.
İNANMAK ÇOK ÖNEMLİ
2004 Yerel Seçimleri'nde Veliköy ve Karaağaç'ta Belediye Başkan Adayı bulamadıkları için dışardan isimleri Aday gösterdiklerini ve Veliköy'de 7, Karaağaç'ta ise 34 oy aldıklarını ifade eden MHP İlçe Başkanı Ordu, "Ama orada bulunan arkadaşlarımız inandı, canla başla çalıştı ve 2009 Yerel Seçimleri'nde her iki beldede de Belediye Başkanlığı'nı kazandık" ifadelerini kullandı.
YAKAMA YAPIŞIN
"Eğer seçimi alacağınıza inanıp, canla başla çalıştıktan sonra kaybederseniz gelin benim yakama yapışın ve hesap sorun" diyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Bu memlekette imar kirliliği var, iskan alamayan, iskansız binalarda oturulmasına göz yumanlar var. Bu memlekette yetim hakkı yiyip, saltanat sürenler var. Tüm bunları MHP düzeltir, bu sorunların üstesinden vatandaşı mağdur etmeden MHP gelir" açıklamısında bulundu.
ÇAKALIN MİDESİNDEN ÇIKARIP ALMADIK MI?
Kapaklı'daki toplantıda Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in "Diğer Belediyeler ile ilgili neden birşey konuşmuyor?" eleştirisine de cevap veren MHP İlçe Başkanı Ordu, "Biz toplum olarak çok çabuk unutuyoruz. Daha dün Kapaklı'da yapılan çöp ihalesini 12.5 milyona veren Kapaklı Belediyesi değil miydi? Bunun ortaya çıkmasının ardından MHP'nin muhalefeti sonrası iptal edilip yeni ihale 8 milyona verilmedi mi? Kapaklı halkının 4.5 milyon TL'sini MHP kurtarmadı mı? Bu parayı çakalın midesinden çıkarıp almadık mı? Kapaklı Yıldızkent'te imar kirliliği içinde olan, balkonları yola taşan inşaatın yıkımı bizim muhalefetimiz ile yapılmadı mı? Buradan Ertem ve onun gibi düşünenlere sesleniyorum. Bizim kimsenin şahsiyeti ile kişiliği ile işimiz yok. Biz MHP olarak topluma zarar veren, yetim hakkı yiyen, kamu malını peşkeş çekenlerin karşısında, bunları koruyanların yanındayız" dedi.
ÇERKEZKÖY NEDEN BÖLÜNDÜ?
MHP İlçe Teşkilatı olarak Tekirdağ'ın büyükşehir olmasına karşı olmadıklarını fakat Çerkezköy ve Çorlu'nun bölünerek buralardan iki ilçe yapılmasına karşı olduklarını ifade eden MHP İlçe Başkanı Ordu, bu tamamen böl, parçala ve yönet mantığıdır. Burada Tekirdağ merkezdeki siyaset etkili olmuş, kendisinden güçlü ilçelerin olmasına önlem almıştır. Çorlu ve Çerkezköy'ün bölünmesinin nedeni budur, gerisi teferruattır" diye açıklamada bulundu.
ÖN SEÇİM YAPILACAK
MHP'den belediye Başkan Adaylığı, Meclis Üyeliği düşünen isimlerin 30.12.2013 tarihine kadar partiye müracaat etmesini ve çalışmalarda bulunmasını isteyen MHP İlçe Başkanı Ordu, bu tarihe kadar partiye üye olan isimlerin katılacağı ön seçim sonucunda Belediye Başkan Adayı'nın belirleneceğini söyledi.
YİNE SERT KONUŞTU
Parti içi muhalefetin 'MHP İlçe Teşkilatı başarısız' eleştirilerine de sert cevap veren MHP İlçe Başkanı Ordu, "Son yerel seçimde iki Belediye Başkanlığı kazandık, Çerkezköy'den ilk defa bir ismi Meclise gönderdik. Çerkezköy Teşkilatı Trakya'daki en başarılı ikinci teşkilat. Ama buna rağmen birileri 'Teşkilat başarısız' diyor hala. Sakın bunlara inanmayın. İtler üreyecek bu hizmet kervanı yürüyecek" ifadesini kullandı.
YERİM DAR AMA İYİ OYNARIZ!
MHP İlçe Başkanı Ordu'nun ardından kısa bir konuşma yapan Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, yeni yerlerinin biraz dar olduğunu belirterek, "Yerimiz dar söylemi oynamasını bilmeyen gelinler sözler. Bizim de yerimiz dar ama biz oyunu oynamısını biliyoruz ve bu oyunun kazananı biz olacağız" dedi.
AĞALARDAN, BEYLERDEN KURTARACAĞIZ
Önümüzdeki günlerde Kapaklı İlçe Teşkilatı'na atama yapılacağını ve kendisine ne görev düşerse yapmaya hazır olduğunu belirten MHP Kapaklı İlçe Başkanı Varol, başkanlık, koltuk makam hırsının bulunmadığının altını çizerek Kapaklı'da siyaseti ağaların, beylerin elinden kurtararak halka indirgeyeceklerini söyledi.
Halkı siyasetin içine çekeceklerini ve halkın gücünü ortaya çıkaracaklarını ifade eden Varol, "Buna inan arkadaşlarımız ile yola devam edeceğiz. Bizim satılık koltuğumuz, makamımız yok. Herkes bunu böyle bilmeli" diye sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet azcan - 11 yıl önce
yenilen pehlivan güreşe doymazmış sizlerde hala ısrar ediyorsunuz siz 50 sene beklesenizde kazanamazsınız boş yere kürek çekiyorsunuz .