KASIM AYI MECLİS TOPLANTISININ İLK OTURUMU YAPILDI

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Kasım ayı Meclis toplantısının birinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISININ İLK OTURUMU YAPILDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Kasım 2019 Çarşamba 14:06

Açılış ve yoklama ile başlayan Belediye Meclis toplantısının Kasım ayı ilk oturumunda ilk olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 24.10.2019 gün ve 1318 sayılı Belediye Hissesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
PERGOLA KONUSU KOMİSYONDA GÖRÜŞÜLMEYE DEVAM EDECEK
   Ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan Belediye Meclisinin 07.10.2019 günü yapılan Ekim ayı Meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 25.09.2019 gün ve 15 sayılı Pergola-Pergolalar (Gölgelik)  hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, konunun Komisyonlarda görüşülmeye devam edilmesine ve sonraki Meclislerde gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi.
GÜNDEM MADDELERİ KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
   Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Çerkezköy Ehli Beyt Derneği Başkanı Sinan Boztepe’nin Belediye Başkanlığına vermiş olduğu 03.10.2019 gün ve bila sayılı sokak isim değişikliği talebi hakkındaki dilekçesinin müzakeresi görüşülerek incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
   Plan ve Proje Müdürlüğü’nün gündemin 4. maddesinde yer alan 25.10.2019 gün ve 49 sayılı 3. Etap 2. Kısım Revizyon uygulama İmar Planı hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 25.10.2019 gün ve 50 sayılı muhtelif imar planları plan notları değişikliği  hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi de görüşülerek, incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
   Gündemin 6. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 25.10.2019 gün ve 27 sayılı konut dışı hizmetlere yönelik yapı ruhsatı düzenlenmesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 25.10.2019 tarih 51 sayılı Plan ve Proje Müdürlüğü’nün Yönetmeliğinin tanzim edilmesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi ise Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın teklifi ile oy birliği ile gündemden çıkarıldı.
İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİĞİ YENİDEN DÜZENLENECEK
   İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün gündemin 8. maddesinde yer alan 25.10.2019 gün ve 3215 sayılı Müzekkeresinin ekindeki (II) Sayılı Cetvelde belirtildiği şekilde Belediyemizde münhal bulunan 1 adet kadroda  iptal ihdas işlemi yapılması hakkındaki müzekkeresinin müzakeresinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 25.10.2019 gün ve 28 sayılı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Yönetmeliğinin yeniden düzenlenerek  tanzim edilmesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.